Kerry King: «Δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μήνυμα με τον Araya - O Lombardo είναι νεκρός για μένα»
Music

Kerry King: «Δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε μήνυμα με τον Araya – O Lombardo είναι νεκρός για μένα»

Όλες τις πληροφορίες για τη νέα του μπάντα που φέρει απλά το όνομα του, παρουσίασε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Kerry King. Έχουμε φυσικά και το επίσημο line up μετά την έντονη φημολογία για το ποιοι θα τον συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια.

Παράλληλα παραχώρησε και μία συνέντευξη στο Rolling Stone, όπου μιλάει για το τέλος των Slayer, τον Tom Araya, τον Dave Lombardo και πολλά, όμως πάμε πρώτα να δούμε τις λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ.

Μαζί του είναι ο Paul Bostaph στα ντραμς, αλλά αυτό ήταν στανταράκι. Είχαν ακουστεί τα ονόματα του Phil Anselmo και του Gary Holt, αλλά τελικά στο μικρόφωνο είναι ο τραγουδιστής των Death Angel, Mark Osegueda, στο μπάσο ο Kyle Sanders των Hellyeah, αλλά και ο πρώην κιθαρίστας των Machine Head και των VIO-LENCE, Phil Demmel.

O τίτλος του άλμπουμ είναι From Hell I Rise και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο. Περιέχει 13 τραγούδια και τα δύο είναι απομεινάρια από τις ηχογραφήσεις του τελευταίου άλμπουμ των Slayer, Repentless. To ένα από αυτά είναι το Idle Hands που αποτελεί και το πρώτο δείγμα της κυκλοφορίας. Και φυσικά είναι εντελώς Slayer.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Rolling Stone, o King λέει πολλά. Ότι ήθελε άλλο όνομα για τη νέα του μπάντα, αλλά κάθε φορά που του άρεσε κάτι, ανακάλυπτε ότι υπάρχει κάποια underground μπάντα από την ανατολική Ευρώπη που το χρησιμοποιεί ήδη.

Μιλάει φυσικά και για το τέλος των Slayer λόγω της απόφασης του Araya ότι έχει κουραστεί και δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Από τότε όμως όπως αποκαλύπτει δεν έχουν ανταλλάξει ούτε λέξη.

«Ούτε ένα μήνυμα ούτε ένα mail. Έχουμε μιλήσει με τους υπόλοιπους με κάθε τρόπο. Αν επικοινωνούσε μαζί μου, πιθανότατα θα απαντούσα. Εξαρτάται από τον λόγο πάντα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν εύχομαι να ήταν νεκρός» τονίζει ο King και προσθέτει ότι δεν σκέφτηκαν να μιλήσει με τον Araya για τα δύο τραγούδια που χρησιμοποιεί στο νέο άλμπουμ, αφού όπως λέει είναι δικές του συνθέσεις.

Όταν η κουβέντα πήγε στον Dave Lombardo, ο Kerry King είναι πολύ πιο ξεκάθαρος και καθόλου μα καθόλου διπλωματικός. «Είναι νεκρός για μένα» απαντάει και στη συνέχεια εξηγεί το γιατί.

«Έκανε αυτό το ξέσπασμα όταν ήμασταν σε μια πτήση για την Αυστραλία, και ήξερε ότι δεν μπορούσαμε να απαντήσουμε για 14 ώρες, με εξέθεσε. Ήμουν ο μόνος που τον κράτησα στο συγκρότημα. Ο Tom ήθελε να τον διώξει πριν από αυτό και ο Τζεφ είχε μόλις δεχθεί το δάγκωμα από την αράχνη (σ.σ. με αποτέλεσμα να προσβληθεί από ένα βακτήριο που τρώει σάρκα και να σταματήσει τις περιοδείες), επομένως δεν έπαιζε πολύ μαζί μας.

Είπα, “Χρειαζόμαστε τον Dave. Οι οπαδοί δεν θα το καταλάβουν αν τον αντικαταστήσουμε τώρα”. Και μετά ήρθε το θέμα της Αυστραλίας. Με εξέθεσε και σκέφτηκα “Είμαι ο τύπος που σε κράτησε εδώ”. Οπότε λέω, “Γάμα αυτόν τον τύπο”».

O Kerry King αποδίδει την αλλαγή στάσης του Lombardo στις συμβουλές που του έδινε τότε η δικηγόρος του. «Πίστευε ότι έχουμε λεφτά σαν αυτά των Metallica. Δεν έχουμε τα λεφτά των Metallica».

Αυτό που ακολουθεί είναι το πρώτο single της μπάντας του Kerry King: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.