O Kerry King αποκάλυψε τους λόγους που ηχογραφούσε το μπάσο στα άλμπουμ των Slayer
Music

O Kerry King αποκάλυψε τους λόγους που ηχογραφούσε το μπάσο στα άλμπουμ των Slayer

Ο Kerry King σε συνέντευξη του στο Guitar World, ρωτήθηκε για τη ατάκα του στο Rolling Stone για το μπάσο στα άλμπουμ των Slayer από τα μέσα της δεκετίας του ’90 και μετά. Εκεί είχε πεί ότι ήταν αυτός που συνήθως έπαιζε και όχι ο Tom Araya.

Φρίντισε λοιπόν να ξεκαθαρίσει ότι αυτό γινόταν επειδή όταν έμπαιναν στο στούντιο, ο Tom Araya συνήθως δεν είχε χρόνο να μάθει τα τραγούδια.

«Πάντα αφήναμε τον Tom να παίζει μπάσο μέχρι να κουραστεί με το να μην είναι καλός σε αυτό. Για να πάρω λίγο το μέρος του όμως, δεν είχε μάθει τα τραγούδια μέχρι να μπούμε στο στούντιο. Πάντα περνούσαν από εμένα και τον Paul. Όταν όμως μπαίνεις στο στούντιο με σκοπό να ηχογραφήσεις, αυτό που είχε στο μυαλό του ο Tom να κάνει δεν ήταν ρεαλιστικό» είπε αρχικά ο κιθαρίστας των Slayer και συνέχισε.

«Αν είχα τελειώσει λοιπόν τα κομμάτια της κιθάρας μου και ο Jeff τα δικά του, μπορούσα να πιάσω το μπάσο και ντο γράψω σε μια μέρα, γιατί ήξερα ήδη τα τραγούδια. Και ο Tom το πάλευε για οκτώ ώρες μέχρι να απογοητευτεί και να μου πει “ορίστε καντό εσύ”. Δεν θέλω κανένας να σκεφτεί ούτε στιγμή ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει αν είχε τον χρόνο να το μάθει».

Οι Slayer επιστρέφουν στη σκηνή μετά από πέντε χρόνια απουσίας για μία σειρά εμφανίσεω σε φεστιβάλ το Φθινόπωρο, αλλά δεν υπάρχουν πλάνα για συνέχεια μετά από αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: