Κανονικά θα γίνουν οι συναυλίες των Coldplay - Ανοίγει τον Απρίλιο το ΟΑΚΑ
Music

Κανονικά θα γίνουν οι συναυλίες των Coldplay – Ανοίγει τον Απρίλιο το ΟΑΚΑ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τις συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα, αφού όπως ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι εργασίες στο ΟΑΚΑ προχωρούν κανονικά και το στάδιο θα δοθεί προς χρήση το αργότερο μέχρι τα μέσα Απριλίου.

Το μήνυμα μοιράστηκε και η διοργανώτρια εταιρεία, επιβεβαιώνοντας τα ευχάριστα νέα, έτσι οι δύο sold-out συναυλίες του συγκροτήματος στις 8 και 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Ο πρωθυπουργός έκλεισε το μήνυμα χρησιμοποιώντας ένα στίχο των Coldplay, λέγοντας ότι ανυπομονεί και αυτός για τις συναυλίες και η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε πολύ να το σχολιάσουμε, αλλά δεν θα το κάνουμε, αφού προέχει η ευχάριστη είδηση.

Αυτό ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν.

Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους.

Και αυτή η ενημέρωση της διοργανώτριας εταιρείας:

Αγαπητοί Coldplay fans έχουμε να μοιραστούμε κάποια εκπληκτικά νέα, ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμά του ότι οι εργασίες αποκατάστασης του ΟΑΚΑ προχωρούν με πολύ γοργούς ρυθμούς, γεγονός που θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου το αργότερο στα μέσα Απριλίου.

Έτσι λοιπόν οι προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay για τις 8 και 9 Ιουνίου θα διεξαχθούν κανονικά ώστε όλοι μας να απολαύσουμε τα shows που περιμέναμε τόσο καιρό.

In a sky full of stars we‘ll see you soon!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: