Οι καλύτερες στιγμές από την πρώτη μέρα του Release Athens X SNF Nostos
Music

Οι καλύτερες στιγμές από την πρώτη μέρα του Release Athens X SNF Nostos

Η τρίτη ημέρα του Release Athens 2023, σηματοδότησε ταυτόχρονα και την έναρξη του τριήμερου Release Athens X SNF Nostos. Η ημέρα ξεκίνησε στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με τον Sidarta και την προσωπική του ματιά στο hip-hop/trap που τον έχει μετατρέψει σε σημαντικό κεφάλαιο στην εγχώρια σκηνή, ενώ στη συνέχεια απολαύσαμε την IAMDDB, μια πραγματικά ξεχωριστή καλλιτέχνιδα που ενθουσίασε με την εμφάνισή της. Τέλος, ο Central Cee έβαλε -σχεδόν στην κυριολεξία- φωτιά στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ, με ένα καταιγιστικό show μπροστά στους χιλιάδες ένθερμους οπαδούς του.

Στην Πλατεία Νερού, στη δεύτερη σκηνή του Release Athens X SNF Nostos, πρώτη εμφανίστηκε η Kandè, η οποία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κερδίσει τα εγκωμιαστικά σχόλια όσων την παρακολούθησαν ενώ στη συνέχεια πήρε την σκυτάλη η Ayra Starr, η οποία πραγματικά έκλεψε την παράσταση.

Η νεαρή (μόλις 21 ετών) τραγουδίστρια, αν και ξαφνιάστηκε που είχε μπροστά της τόσους fans που γνώριζαν πολύ καλά όλα τα τραγούδια της, στη συνέχεια παρέδωσε ένα αψεγάδιαστο show και κέρδισε με το σπαθί της ένα μεγάλο χειροκρότημα. Το ίδιο συνέβη και με την εμφάνιση της Tinashe, με την πολυτάλαντη και εντυπωσιακή Αμερικανίδα να προσφέρει ένα απολαυστικό και χορευτικό show.

To φινάλε ανήκε φυσικά στην Rosalía, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μοιάζει πλέον να καθορίζει τι σημαίνει pop-υπερθέαμα. Ούτε και να πούμε είναι λίγο, αφού η ασταμάτητη Ισπανίδα πραγματοποίησε μια σαρωτική εμφάνιση με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.

                                         

  

   

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ