Οι καλύτερες στιγμές από την επιστροφή του Release Athens με τους Στέρεο Νόβα

Roxx |

Αν χρειαζόταν κάποια απόδειξη πως οι Στέρεο Νόβα είναι ένα απ’τα κορυφαία και ξεχωριστά συγκροτήματα της χώρας, η ανεπανάληπτη εμφάνισή τους στην Πλατεία Νερού, έπεισε και τους πιο δύσπιστους. Ας τα πάρουμε όμως απ’την αρχή.

Ο Junior SP. ανέλαβε να ανοίξει τη βραδιά και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με ένα αψεγάδιαστο DJ set, ενώ οι Marva Von Theo πήραν την σκυτάλη και επιβεβαίωσαν όσους πιστεύουν πως πρόκειται για τα πιο ενδιαφέροντα σχήματα της σκηνής. Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκαν οι Leftfield, ένα συγκρότημα που ήταν δεκαετίες μπροστά όταν εμφανίστηκε στα 90s και από ότι είδαμε χθες, το ίδιο ισχύει και τώρα. Το ηχητικό τους οπλοστάσιο τα είχε όλα: και house και dub και techno και breaks, γι’αυτό και δεν ήταν έκπληξη στην κορύφωση που παρακολουθήσαμε στο τελευταίο μέρος του show, η Πλατεία Νερού να μετατρέπεται σε ένα τεράστιο dancefloor.To φινάλε της βραδιάς ανήκε φυσικά στους Στέρεο Νόβα και ήμασταν τυχεροί όσοι παρακολουθήσαμε από κοντά μια απ’τις κορυφαίες εμφανίσεις της καριέρας τους. Το εκρηκτικό ξεκίνημα με τη “Νέα Ζωή 705” και τις πάντα ανατριχιαστικές “3000 Μέρες”, έδωσαν το στίγμα ενός ευφορικού show που συμπλήρωναν τα συγκλονιστικά visuals του Νίκου Πατρελάκη, ο Πέτρος Τσαμπαρλής στα ντραμς και η Iota Phi που ερμήνευσε το “Ταξίδι στη Γη” αλλά και την ολοκαίνουργια “Ίριδα”.

Το κλείσιμο με τα “Ηλίθια Αστεία” και τις γιγαντοοθόνες να δείχνουν τον Κωνσταντίνο Β. και το Μιχάλη Δ. να χορεύουν στο video clip του τραγουδιού απ’τα 90s, υπενθύμισε πως οι Στέρεο Νόβα δεν έπαψαν (και ούτε πρόκειται) να είναι επίκαιροι.

 

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της ημέρας στις φωτογραφίες που ακολουθούν:                             ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ