Judas Priest: Το Breaking the Law σε διαφήμιση για heavy metal... νερό!
Music

Judas Priest: Το Breaking the Law σε διαφήμιση για heavy metal… νερό!

Judas Priest: Βλέποντας κάποιος το κουτί του Liquid Death, είναι λογικό να νομίζει ότι είναι κάποιου τύπου αλκοολούχο ποτό ή άντε να είναι ενεργειακό. Αν δεν το ψάξει παραπάνω και δει και τη διαφήμιση με τα έξαλλα παιδάκια να το πίνουν και να διαλύουν το σπίτι ακούγοντας Judas Priest, ίσως να σκεφτεί ότι θα έπρεπε όλο αυτό να είναι και παράνομο.

Έλα όμως, που το Liquid Death είναι απλά νερό από τις Άλπεις και κυκλοφορεί με διαφορετικές γεύσεις, ενώ το σλόγκαν του είναι «Δολοφονήστε τη Δίψα σας». Από marketing τα πάνε εξαιρετικά οι τύποι και μάλιστα η εταιρεία και τα προϊόντα της γνωρίζουν τόσο μεγάλη επιτυχία, που μπορούν να διαθέσουν χρήματα για διαφημιστικό στο Super Bowl. Στο κλιπάκι θα δείτε τα πιτσιρίκια που λέγαμε πιο πάνω, ενώ στο τέλος εμφανίζεται και μία έγκυος γυναίκα που απολαμβάνει το… νερό της.

Το τραγούδι που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφήμιση είναι το Breaking the Law των Judas Priest για να θολώσει ακόμα περισσότερο τα νεράκι, αλλά όπως είπαμε τίποτα από όλα αυτά δεν είναι παράνομο. Είναι απλά νεράκι.

Το θέμα με τα μέλη και η εμφάνιση στο Release

Και μιας μιλήσαμε για τους Judas Priest, θυμίζουμε ότι πρόσφατα έγινε ένας μικρός χαμός με την ανακοίνωση τους ότι θα περιοδεύσουν με τέσσερα μέλη, άρα θα είχαν έναν κιθαρίστα πάνω στη σκηνή. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου έπιασαν τόπο, αφού λίγες ημέρες μετά, η πάντα ανακοίνωσε ότι άλλαξε γνώμη και ο Andy Sneap θα είναι κανονικά μαζί τους δίπλα στον Richie Faulkner. Με συνέντευξη του στο billboard ο Rob Halford παραδέχθηκε ότι υπεύθυνος για το επικοινωνιακό φιάσκο ήταν ο ίδιος.

«Όλο αυτό ξεκίνησε από μένα, δεν ευθύνεται η υπόλοιπη μπάντα» τόνισε ο Metal God, εξηγώντας ότι σκέφτηκε πως το συγκρότημα ξεκίνησε ως τετραμελές και θα ήταν ταιριαστό να κάνει το ίδιο για την επετειακή περιοδεία των 50 χρόνων.

Οι Judas Priest θα επιστρέψουν στη χώρα μας στις 15 Ιουλίου για μία εμφάνιση στο Release Athens.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ