Οι Iron Maiden θέλουν να μπλοκάρουν εταιρεία γυναικείων εσωρούχων με το όνομα Maiden
Music

Οι Iron Maiden θέλουν να μπλοκάρουν εταιρεία γυναικείων εσωρούχων με το όνομα Maiden

Καλημέρα και καλώς ήλθατε σε ακόμα ένα επεισόδιο της σειράς «Ανούσιες Δικαστικές Διαμάχες». Σήμερα έχουμε για εσάς την προσπάθεια των Iron Maiden, να μπλοκάρουν το trademark μίας αμερικανικής εταιρείας γυναικείων εσωρούχων με το όνομα Maiden Wear.

Οι δικηγόροι του συγκροτήματος πιστεύουν ότι το trademark των Iron Maiden καλύπτει και αυτό τον τομέα της αγοράς, παρά το γεγονός ότι η λέξη «εσώρουχα» δεν αναφέρεται πουθενά στον φάκελο τους. Πιο συγκεκριμένα οι Iron Maiden καλύπτουν με το trademark ρουχισμού τα εξής: t-shirts, φανελάκια, μακρυμάνικα πουκάμισα, σορτς, φανέλες, φούτερ, παντελόνια, μπουφάν, καπέλα, δερμάτινα λουράκια, κασκόλ και παπούτσια. Τώρα,  αν κάποιος προτίθεται να φορέσει τα δερμάτινα λουράκια για εσώρουχα είναι δικό του θέμα. Εμείς δεν κρίνουμε.

Από την άλλη πλευρά η Maiden Wear προτίθεται να διαθέτει προς πώληση κορσέδες, φορμάκια, σουτιέν και γυναικεία εσώρουχα γενικά.

Στην αίτηση τους οι δικηγόροι του συγκροτήματος αναφέρουν τα εξής: 

«Ο κυρίαρχος όρος στο σήμα Maiden Wear του αιτούντος είναι «Maiden» και επομένως το σήμα είναι παρόμοιο με το σήμα Iron Maiden.  Επιπλέον, τα προϊόντα που αναφέρονται στην αίτηση της Maiden Wear σχετίζονται ή είναι ίδια με αγαθά που καλύπτονται από το trademark που έχουν αποκτήσει δικαιώματα κοινού δικαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες οι Iron Maiden. 

Έτσι, το σήμα Maiden Wear του αιτούντος, όταν χρησιμοποιείται σε σχέση με τα προϊόντα που περιγράφονται στην αίτηση, είναι πιθανό να εξαπατήσει ή να προκαλέσει σύγχυση ή λάθος των καταναλωτών ως προς την προέλευση ή τη σύνθεση των προϊόντων του αιτούντος. Μια τέτοια σύγχυση θα βλάψει τους Iron Maiden και τη φήμη τους στο εμπόριο και στο κοινό».

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι σας ενδιαφέρει πολύ και πάνω από όλα φοβάστε ότι μπορεί να θέλετε αγοράσετε ένα σουτιέν Iron Maiden και τελικά να μην είναι επίσημο σουτιέν του συγκροτήματος, θα παρακολουθούμε στενά την υπόθεση και όταν έχουμε κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Πάμε τώρα σε κάτι εντελώς διαφορετικό, αφού στο Αγρίνιο, μια μικρή αγέλη λύκων κατεβαίνει στα χωριά και αλυχτούν με τρόπο που θυμίζει πολύ, παλιά επιτυχία του Κώστα Χαριτοδιπλωμένου. Ή μάλλον όχι, δεν είστε έτοιμοι ακόμα για αυτό. Τέλος.


Oppenheimer: Το νέο trailer της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Το πρώτο επίσημο βίντεο των Metallica από την περιοδεία είναι εδώ

Οι Pantera έπαιξαν ξανά το πιο… ακραίο τραγούδι τους!

Τη διάλυσή τους ανακοίνωσαν οι Sum 41


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ