Οι Iron Maiden για τον θάνατο του Paul Di'Anno: «Η συνεισφορά του ήταν τεράστια και μας βοήθησε να βρούμε τον δρόμο μας»
Music

Οι Iron Maiden για τον θάνατο του Paul Di’Anno: «Η συνεισφορά του ήταν τεράστια και μας βοήθησε να βρούμε τον δρόμο μας»

Λίγη ώρα μετά την είδηση του θανάτου του Paul Di’Anno, ήρθε η πρώτη αντίδραση από τους Iron Maiden που με ανακοίνωση τους τονίζουν τη βαθιά θλίψη όλων στο συγκρότημα και τονίζουν τη μεγάλη συνεισφορά του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

Είμαστε όλοι με βαθιά λύπη που πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο του Paul Di’Anno. Η συνεισφορά του Paul στους Iron Maiden ήταν τεράστια και μας βοήθησε να βρούμε τον δρόμο που διανύουμε ως συγκρότημα για σχεδόν πέντε δεκαετίες. Η πρωτοποριακή του παρουσία ως frontman και τραγουδιστής, τόσο στη σκηνή όσο και στα δύο πρώτα μας άλμπουμ, θα μείνει με αγάπη στο μυαλό μας αλλά και στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. 

«Είναι πολύ λυπηρό που έφυγε», σχολιάζει ο Steve Harris. «Ήμουν σε επαφή μαζί του μόλις πρόσφατα καθώς στέλναμε μηνύματα μεταξύ μας για τη Γουέστ Χαμ και τα σκαμπανεβάσματα της. Τουλάχιστον έπαιζε ακόμα μέχρι πρόσφατα, ήταν κάτι που τον κράτησε, να είναι εκεί έξω όποτε μπορούσε. Θα λείψει σε όλους μας. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε»

Ήμασταν πολύ ευγνώμονες που είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε πριν από μερικά χρόνια και να περάσουμε χρόνο μαζί του για άλλη μια φορά. Εκ μέρους του συγκροτήματος, του Rod και του Andy, και ολόκληρης της ομάδας των Iron Maiden, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους στενούς φίλους του Paul. Αναπαύσου Εν Ειρήνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.