Τεράστια περιοδεία για τα 50 χρόνια από τους Iron Maiden - Δεν έρχονται Ελλάδα
Music

Τεράστια περιοδεία για τα 50 χρόνια από τους Iron Maiden – Δεν έρχονται Ελλάδα

Μία μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση τους, ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης οι Iron Maiden. Θα παίξουν τραγούδια μόνο από τα εννέα πρώτα άλμπουμ τους, μέχρι το Fear of the Dark δηλαδή και το δυσάρεστο είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι ανάμεσα στις χώρες που θα επισκεφθούν.

Η περιοδεία θα ξεκινήσεις στα τέλη Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις αρχές Αυγούστου και περιλαμβάνει εμφανίσεις και σε στάδια με το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου να ξεχωρίζει. Η μπάντα υπόσχεται το μεγαλύτερο σόου που έχει παρουσιάσει ποτέ και τραγούδια που έχουμε να ακούσουμε ζωντανά πολλά χρόνια και ίσως για τελευταία φορά.

O Bruce Dickinson δηλώνει σχετικά με τη νέα περιοδεία: «Η επόμενη χρονιά είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για τους IRON MAIDEN και θα προσφέρουμε στους θαυμαστές μας μια πρωτόγνωρη ζωντανή εμπειρία. Αυτή είναι μια περιοδεία που θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Εάν μας έχετε ξαναδεί, τότε ετοιμαστείτε να μεταφέρετε αυτήν την εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αν δεν μας έχετε ξαναδεί, τότε τι διάολο περιμένατε; Τώρα είναι η ευκαιρία σας να μάθετε τι χάσατε!».

O μάνατζερ του συγκροτήματος Rod Smallwood, δήλωσε από την πλευρά του: «Θα καλύψουμε τα κλασικά και τα αγαπημένα των θαυμαστών από τα πρώτα εννέα άλμπουμ, πολλά από τα οποία δεν έχουμε παίξει εδώ και χρόνια και πολλά που πιθανότατα δεν θα ξαναπαίξουμε στο μέλλον.

Δουλεύουμε ήδη σκληρά εδώ και μήνες, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό και περίτεχνο νέο σόου που θα ζωντανέψει τα τραγούδια περισσότερο από ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε ποτέ πριν.

Αυτά θα είναι δύο τεράστια χρόνια για τους IRON MAIDEN, και τον Eddie φυσικά, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το τι έχουμε στα μανίκια μας για τους θαυμαστές μας καθ’ όλη τη διάρκεια της 50ής μας χρονιάς. Σας υπόσχομαι ότι θα είστε όλοι πολύ χαρούμενοι!»

Τέλος ο Steve Harris δηλώνει ενθουσιασμένος που θα παίξουν στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, της Γουέστ Χαμ (London Stadium) και καλεί το κοινό να γιορτάσουν μαζί του αυτή την ξεχωριστή περίσταση.

Αυτές είναι οι ημερομηνίες: 

MAY 2025
27 Budapest, HUNGARY – Budapest Aréna *
31 Prague, CZECH REPUBLIC – Letnany Airport *

JUNE 2025
01 Bratislava, SLOVAKIA – TIPOS Arena *
05 Trondheim, NORWAY – Trondheim Rocks (Festival)
07 Stavanger, NORWAY – SR-Bank Arena *
09 Copenhagen, DENMARK – Royal Arena *
12 Stockholm, SWEDEN – 3Arena *
13 Stockholm, SWEDEN – 3Arena *
16 Helsinki, FINLAND – Olympic Stadium *
21 Birmingham, ENGLAND – Utilita Arena ^
22 Manchester, ENGLAND – Co-op Live ^
25 Dublin, IRELAND – Malahide Castle *^
28 London, ENGLAND – London Stadium *^
30 Glasgow, SCOTLAND – OVO Hydro ^

JULY 2025
03 Belfort, FRANCE – Eurockéennes Festival
05 Madrid, SPAIN – Estadio Cívitas Metropolitano **
06 Lisbon, PORTUGAL – MEO Arena **
09 Zurich, SWITZERLAND – Hallenstadion **
11 Gelsenkirchen, GERMANY – Veltins-Arena **
13 Padova, ITALY – Stadio Euganeo **
15 Bremen, GERMANY – Bürgerweide **
17 Vienna, AUSTRIA – Ernst Happel Stadium **
19 Paris, FRANCE – Paris La Défense Arena **
23 Arnhem, NETHERLANDS – GelreDome **
25 Frankfurt, GERMANY – Deutsche Bank Park **
26 Stuttgart, GERMANY – Cannstatter Wasen **
29 Berlin, GERMANY – Waldbühne **

AUGUST 2025
02 Warsaw – POLAND – PGE Narodowy **

*Halestorm | ^The Raven Age | **Avatar

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.