Οι IDLES κατεβάζουν ρυθμούς στο νέο single
Music

Οι IDLES κατεβάζουν ρυθμούς στο νέο single

Το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους, μοιράστηκαν οι IDLES. Το Grace τους βρίσκει να κατεβάζουν πολύ τους ρυθμούς σε σχέση με όσα τους έχουμε συνηθίσει να κάνουν και τον Joe Talbot να μας λέει «No god, no king, I said love is the thing».

«Το τραγούδι ήρθε από πουθενά και από τα πάντα. Ήταν μία ανάσα και ένα κάλεσμα που έπρεπε να γίνει. Τα μόνα λόγια που προήλθαν από τα sessions μας με τον Νigel και το χρειαζόμουν, πραγματικά. Τα πάντα είναι αγάπη» λέει ο Talbot στο σημείωμα που συνοδεύει το τραγούδι.

Ο Nigel Godrich (Radiohead) ήταν στην παραγωγή του Grace μαζί με τον Kenny Beats (Denzel Curry) αλλά και τον Mark Bowen της μπάντας. Το νέο άλμπουμ των IDLES έχει τίτλο TANGK και θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου. Είναι το πέμπτο στην καριέρα τους και διαδέχεται το CRAWLER που τους χάρισε δύο υποψηφιότητες για Grammy και τους έφερε για πρώτη φορά από τη χώρα μας στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Αυτό που ακολουθεί είναι το tracklisting με το DANCER που ακούσαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία εδώ.

01 Idea 01
02 Gift Horse
03 Pop Pop Pop
04 Roy
05 A Gospel
06 Dancer
07 Grace
08 Hall & Oates
09 Jungle
10 Gratitude
11 Monolith

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: