Οι Hellripper τον Οκτώβριο στην Ελλάδα για μία εμφάνιση
Music

Οι Hellripper τον Οκτώβριο στην Ελλάδα για μία εμφάνιση

Hellripper Live στο Temple. Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Black Thrash Frenzy Desecrating Athens

Προερχόμενοι από τα πιο σκοτεινά βάθη της Σκωτίας, οι φονικοί Hellripper είναι έτοιμοι να εκτοξεύσουν ηχητικά κύματα παράνοιας στο αθηναϊκό κοινό για πρώτη φορά.

Το νοσηρό παιδί του James McBain παίρνει σάρκα και οστά επί σκηνής. Κοφτερά ριφφς και λυσσαλέα τύμπανα παντρεμένα με σκισμένα φωνητικά συνθέτουν ένα ηλεκτρισμένο αποτέλεσμα γεμάτο ενέργεια.

Ένα από τα πιο φρέσκα ονόματα του black/thrash ιδιώματος έρχονται στην πόλη μας για μια κολασμένη νύχτα ανεξέλεγκτου χάους και ανυπολόγιστης καταστροφής.

Ελάτε να δείτε τους Hellripper να ανεβαίνουν στη σκηνή του Temple στις 19 Οκτωβρίου, υποσχόμενοι για μια επική εμφάνιση που θα ταρακουνήσει τα θεμέλια του ακραίου metal όπως το γνωρίζουμε.

*** Τα εισιτήρια κοστίζουν 25€ στην προπώληση.

*** Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του more.com και του δικτύου καταστημάτων του (Media Markt, Public, βενζινάδικα Eko, Shell, BP κ.α.).

*** Οι μεταπωλητές χρεώνουν προμήθεια βάσει των τιμοκαταλόγων τους.

Online presale: more.com

hellripper

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.