Halford: Μακάρι να μπορούσα να τραγουδήσω το Painkiller όπως το 1991
Music

Halford: Μακάρι να μπορούσα να τραγουδήσω το Painkiller όπως το 1991

Μπορεί στα μάτια μας να παραμένει ένας αγέρωχος Metal God, όμως η πραγματικότητα λέει ότι ο χρόνος περνάει για όλους έτσι και ο Rob Halford βαδίζει πλέον ολοταχώς για τα 70 του χρόνια, έτσι και η φωνή του δεν γίνεται να μην έχει επηρεαστεί.

Το παραδέχεται και ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στο Podcast, “Let There Be Talk”, όταν ρωτήθηκε για το ζέσταμα που κάνει πριν βγει στη σκηνή.

«Το κάνω αυτό εδώ και 50 χρόνια έτσι πρέπει να προστατεύω τη φωνή μου. Πρέπει να είμαι σίγουρος ότι τη χρησιμοποιώ σωστά. Το χειρότερο που μπορείς να κάνει είναι το αλκολ και πραγματικά απορώ πως τα κατάφερα πριν» τόνισε αρχικά ο Rob Halford.

«Χρειάστηκε όλα αυτά τα χρόνια να κάνω κάποιες προσαρμογές.  Μακάρι να μπορούσα να τραγουδήσω το Painkiller όπως το 1991, αλλά δεν μπορώ. Αλλά το προσπαθώ και βάζω τα δυνατά μου. Όταν κατεβαίνω όμως από τη σκηνή παρά το γεγονό; ότι το κοινό είναι εκστασιασμένο σκέφτομαι ότι κάτι θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα».

Οι Judas Priest έχουν ήδη ξεκινήσει δουλειά για τον διάδοχο του Firepower, ενώ αν όλα πάνε καλά η περιοδεία για τα 50 χρόνια της μπάντας θα πραγματοποιηθεί το 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ