Οι Guns N' Roses κυκλοφόρησαν τον... Στρατηγό!
Music

Οι Guns N’ Roses κυκλοφόρησαν τον… Στρατηγό!

Ένα ακόμα (όχι και τόσο) νέο τραγούδι κυκλοφόρησαν οι Guns N’ Roses την Παρασκευή. Είναι το The General που έπαιξαν για πρώτη φορά ζωντανά πριν από μερικές εβδομάδες και αποτελεί προϊόν των sessions για το Chinese Democracy.

Είναι όμως καινούργια ηχογράφηση και συμμετέχουν φυσικά και ο Slash και ο Duff McKagan. Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι το αν φωνητικά του Axl Rose προέρχονται από τα παλιά sessions ή είναι και αυτά καινούργια, πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι γεμάτα παραμόρφωση και εφέ στο μεγαλύτερο μέρος του τραγουδιού.

Όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Sebastian Bach, το The General είναι σύνθεση του 2007 που είχε μπει στο άλμπουμ του 2008 και ο Axl Rose του είχε πει πως θα το κυκλοφορήσει το 2012. Φυσικά αυτό δεν έγινε και έφτασε στα… αυτιά μας τώρα.

Είναι επίσης το τέταρτο single της μπάντας, μετά το Perhaps που ακούσαμε πριν μερικούς μήνες και τα Absurd και Hard Skool του 2021. Το αν θα ακούσουμε ποτέ νέο υλικό και φρέσκιες συνθέσεις από το συγκρότημα που περιοδεύει με αυτή τη σύνθεση από το 2016 είναι κάτι που κάνεις δεν το ξέρει αν και κατά καιρούς έχουμε δηλώσεις που λένε ότι περνάνε χρόνο στο στούντιο.

Ακούστε το The General

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.