Greek Rock Revolution: Αυτό είναι το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ για την ελληνική σκήνη
Music

Greek Rock Revolution: Αυτό είναι το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ για την ελληνική σκήνη

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το επίσημο trailer της επερχόμενης ταινίας με τίτλο Greek Rock Revolution μόλις δημοσιεύτηκε!

Το ντοκιμαντέρ θα έχει διάρκεια 95 λεπτά με συμμετοχή των 1000mods, Tuber, Naxatras, Puta Volcano, Villagers of Ioannina City, Planet of Zeus και Nightstalker.

Τα τελευταία χρόνια οι μπάντες αυτές έχουν κερδίσει κοινό και μαζική υποστήριξη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με κύκλους σε Ευρώπη, Αμερική αλλά και παγκοσμίως να εκθειάζουν τη σύγχρονη Ελληνική Ροκ Σκηνή.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ισπανός σκηνοθέτης Miguel Cano πραγματοποίησε συνεντεύξεις με όλες τις μπάντες και βιντεοσκόπησε συναυλίες και πρόβες τους σε Θεσσαλονίκη, Χανιά, Σέρρες, Αθήνα, Πάτρα, Χιλιομόδι και Ιωάννινα.

Ο παραγωγός βλέπει στην Ελλάδα ομοιότητες με τις ιστορικά πολιτισμικά κύματα στο Mississipi όταν γεννήθηκαν τα blues ή στο Seattle όταν άνθισε η grunge: μια μακρόχρονη ασταθής κοινωνική κατάσταση που ενισχύει την καλλιτεχνική έκφραση μέσα από ένα κοινό αίσθημα αιρετικότητας.

Το “Greek Rock Revolution” βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση του post-production και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο. Αρχικός στόχος είναι η προβολή του σε διεθνή Film Festivals και έπειτα στο ευρύτερο κοινό μέσω τηλεόρασης, κινηματογράφου και online υπηρεσιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ