Foo Fighters: Παίζουν thrash στο τραγούδι για την ταινία τους
Music

Foo Fighters: Παίζουν thrash στο τραγούδι για την ταινία τους

Οι περιπέτειες των Foo Fighters με διαφορετικά είδη μουσικής το τελευταίο διάστημα συνεχίζονται, αφού μετά τις disco διασκευές στους BeeGees, το γυρίζουν στο thrash με death metal πινελιές. Ναι ναι, καλά διαβάσατε. Το συγκρότημα παρουσίασε το τραγούδι March of the Insane που υποτίθεται ανήκει στη μπάντα Dream Widow. Για να το κάνουμε πιο λιανά η μπάντα δεν υπάρχει στην πραγματικότητα αλλά ανήκει στη μυθολογία της νέας horror ταινίας τους με τίτλο Studio 666 που κυκλοφορεί στα τέλη του μήνα.

Σε αυτή, ο Dave Grohl μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας μπαίνουν σε μία έπαυλη για να ηχογραφήσουν το νέο τους άλμπουμ, εκεί όμως ο frontman καταλαμβάνεται από το πνεύμα του τραγουδιστή των Dream Widow που πριν από 25 χρόνια είχε σκοτώσει τα μέλη της δική του μπάντας στον ίδιο χώρο. Και για να τα λέμε όλα το τραγούδι είναι εξαιρετικό και δείχνει ότι ο Grohl το έχει και στο metal!

«Βρίσκω ένα τρομακτικό υπόγειο, μπαίνω μέσω και βρίσκω μία κασέτα από μία μπάντα που πριν από 25 χρόνια ηχογραφούσε στο ίδιο μέρος. Και υπάρχει ένα τραγούδι από ηχογραφηθεί και ολοκληρωθεί ο δαίμονας του σπιτιού απελευθερώνεται και όλα πάνε κατά διαόλου. To March of the Insane είναι το τραγούδι που ηχογράφησαν πριν τους σκοτώσει ο τραγουδιστής τους» δήλωσε σχετικά με την ταινία και το τραγούδι ο Dave Grohl.  Η ταινία βασίζεται σε μία ιστορία του Grohl, το σενάριο έχουν γράψει οι Jeff Buhler και Rebecca Hughes ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο BJ McDonnell που ήταν ο άνθρωπος πίσω από το Repentless Killogy των Slayer.

Ακούστε το March of the Insane:

Αυτό είναι το trailer του Studio 666:

Και αυτό είναι το επίσημο πόστερ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ