Firewind & Masterplan: Το κορυφαίο power metal δίδυμο έρχεται στην Αθήνα για μία συναυλία
Music

Firewind & Masterplan: Το κορυφαίο power metal δίδυμο έρχεται στην Αθήνα για μία συναυλία

Μasters of Fire 2024 Live in Greece
Firewind (GR) + Masterplan (DE)
+ Special guests: Sunburst
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου | Gagarin 205 Live Music

Τα εισιτήρια κοστίζουν 28 ευρώ (περιορισμένη προπώληση – εξαντλήθηκαν), 30 ευρώ (προπώληση), 32 ευρώ (ταμείο).
Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/gagarin-205-firewind-masterplan
Hard copy εισιτήρια διαθέσιμα στο No Remorse Records (Ακαδημίας 81, Αθήνα).
Οι Firewind ολοκληρώνουν την παγκόσμια περιοδεία τους με τρεις εμφανίσεις στην Ελλάδα, έχοντας μαζί τους, τους θρυλικούς Masterplan!

Το σπουδαίο δίδυμο του heavy/power metal που κατάφερε να κατακτήσει με απόλυτη επιτυχία την Ευρώπη τον περασμένο Μάρτιο, επιστρέφει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μια συναυλιακή εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Μαζί τους, ως special guests, θα εμφανιστούν οι Sunburst, που έχουν μόλις κυκλοφορήσει την εντυπωσιακή νέα δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο “Manifesto”.

Οι Firewind του “δικού μας” Gus G, ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της περιοδείας για το νέο τους άλμπουμ “Stand United” και έχουν μόλις ολοκληρώσει το δεύτερο ευρωπαϊκό σκέλος της, στο οποίο και εμφανίστηκαν μαζί με τους Sonata Arctica. Τώρα, ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Masterplan για τρεις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις στην Ελλάδα.

Με πάνω από 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στη μουσική σκηνή, 10 studio albums και αμέτρητες συναυλίες, οι Firewind υπόσχονται στους Έλληνες θαυμαστές τους μια εκρηκτική εμπειρία, γεμάτη ένταση και πάθος, όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να προσφέρουν.

Οι Masterplan, ιδρύθηκαν το 2001 από τα πρώην μέλη των Helloween, Roland Grapow και Uli Kusch, και μαζί με τον εμβληματικό Jorn Lande κυκλοφόρησαν δύο κλασικά power metal albums, τα “Masterplan” (2003) και “Aeronautics” (2005). Αν και το συγκρότημα έχει περάσει από αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, με σημαντικές συμμετοχές όπως οι Mike Dimeo (Riot), Mike Terrana και Janne Wirman (Children of Bodom), φέτος επέστρεψαν δυναμικά με το single “Rise Again”, δέκα χρόνια μετά την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, “Novum Initium”. Στη σύνθεσή τους έχουν πλέον και τον χαρισματικό μπασίστα Jari Kainulainen από την “χρυσή εποχή” των Stratovarius!

Στις συναυλίες τους στην Ελλάδα, εκτός από τα κλασικά κομμάτια των δύο πρώτων albums, οι Masterplan θα παρουσιάσουν και εκπλήξεις, παίζοντας κομμάτια των Helloween από την εποχή που ο Roland Grapow ήταν στην μπάντα.

Ετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη εμπειρία, από ένα συναυλιακό πακέτο ικανό να προσφέρει τεράστιες συγκινήσεις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: