
Music
Έτσι επέστρεψαν στη σκηνή οι Slayer μετά από πέντε χρόνια
Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση-έκπληξη για τη συναυλιακή επιστροφή τους, οι Slayer ανέβηκαν στη σκηνή του Riot Fest για την πρώτη εμφάνιση τους μετά από πέντε χρόνια. Η έναρξη έγινε με το South of Heaven μέσα σε αποθέωση και ακολούθησαν οι μεγαλύτερες επιτυχίες τους.
Είχαν όμως και μερικές εκπλήξεις στο setlist τους, αφού έπαιξαν το 213 για πρώτη φορά από το 1998, ενώ το Reborn ακούστηκε ξανά μετά το 2014. Οι εμφανίσεις τους θα είναι είναι πολύ περιορισμένες και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το αν θα υπάρξουν στο μέλλον κι άλλες.
Αυτό ήταν το setlist
Δείτε βίντεο από την επιστροφή των Slayer:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Netflix: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται τον Οκτώβριο
Οι Nirvana δικαιώθηκαν στη δικαστική μάχη με το μωρό του Nevermind
Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.