Έσκασε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε συναυλία του Bruce Dickinson στη Βραζιλία και τραγούδησε πίσω από τη σκηνή
Music

Έσκασε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε συναυλία του Bruce Dickinson στη Βραζιλία και τραγούδησε πίσω από τη σκηνή

Ο Bruce Dickinson συνεχίζει την περιοδεία του για το Mandrake Prοject που θα τον φέρει το καλοκαίρι και στην Ελλάδα και το βράδυ του Σαββάτου εμφανίστηκε στη Βραζιλία. Εκεί, τα έβαλε με μερίδα του κοινού που κάπνιζε και όπως ανέφερε κάποιος είχε χρησιμοποιήσει σπρέι πιπεριού.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές που τοποθετήθηκαν αμέσως μετά τη λήξη της συναυλίας, δεν έγινε χρήση σπρέι πιπεριού, άλλα έσκασε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα χημικά που απελευθερώθηκαν δημιούργησαν παρόμοια συμπτώματα σε όσους βρίσκονταν τριγύρω. Ως αποτέλεσμα ο Bruce τραγούδησε μεγάλο μέρος του πρώτου τραγουδιού του encore από το πίσω μέρος της σκηνής.

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω. Η Τάνια (σ.σ. μπάσο) δεν μπορεί να αναπνεύσει. Εσύ με το γ@μημένο ηλεκτρονικό τσιγάρο εκεί πέρα, μπορείς να το κάνεις έξω; Ξέρεις, αν δεν μπορείς να μείνεις για πέντε λεπτά χωρίς να τον γ@μημένο εθισμό σου, αλλά… Κάποιος εδώ κάτω χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού. Κάποιος γ@μημένος χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού, γι’ αυτό οι άνθρωποι δεν μπορούν να αναπνεύσουν εκεί κάτω, σωστά; Λοιπόν, αν καταλάβετε ποιος στο διάολο είναι, απλά δεν με νοιάζει τι θα τους συμβεί μετά την συναυλία, εντάξει; Στο μεταξύ, θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» είπε αρχικά ο Bruce Dickinson και συνέχισε

«Ζητώ συγγνώμη για τον βήχα. Κάποιοι από εσάς καπνίζετε, εντάξει; Δεν μπορώ να τραγουδήσω αν καπνίζετε εντάξει; Η Τάνια βήχει, εγώ βήχω, η γυναίκα μου βήχει, εκεί πίσω, εντάξει; Είναι κάπως αηδιαστικό. Αλλά αν θέλετε να είστε αηδιαστικοί, κάντε το έξω, εντάξει; Όχι εδώ μέσα. Ο λαιμός μου έχει δουλειά να κάνει. Πληρώνεις καλά λεφτά για να με ακούς να τραγουδάω και όχι να βήχω,  εντάξει;».

Ο Bruce Dickinson θα εμφανιστεί στο Release Athens 2024 την Κυριακή 21 Ιουλίου, σε μια ιστορική βραδιά για τους οπαδούς του σκληρού ήχου, ως coheadliner με τους θρυλικούς Judas Priest ενώ το lineup συμπληρώνουν οι επιδραστικοί, Accept!

Για όλες τις πληροφορίες (εισιτήρια, προσφορές, νέες ανακοινώσεις κτλ.) επισκεφθείτε το www.releaseathens.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.