Εποχές Faint θυμίζει το νέο τραγούδι των Linkin Park
Music

Εποχές Faint θυμίζει το νέο τραγούδι των Linkin Park

Το νέο άλμπουμ των Linkin Park με τίτλο From Zero θα είναι διαθέσιμο στις 15 Νοεμβρίου.

Ούτε καν φανταζόμασταν πριν από ένα μήνα τέτοιο καιρό πόσο βαθιά μέσα στην επιστροφή των Linkin Park θα βρισκόμασταν, αλλά here we are. Στις αρχές Σεπτεμβρίου το συγκρότημα παρουσίασε το νέο του line up, με τραγουδίστρια την Emily Armstrong, αλλά και το πρώτο single αυτή της της νέας εποχής.

Το The Emptiness Machine σαρώνει, αλλά ήρθε η ώρα να ακούσουμε άλλο ένα νέο τραγούδι μέσα από το From Zero που θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου. Είναι το Heavy is the Crown που έκανε τη ζωντανή πρεμιέρα του την Κυριακή που μας πέρασε στο Αμβούργο και τώρα έχουμε στα χέρια μας και τη στούντιο εκδοχή.

Και αυτό που είναι κάτι παραπάνω από προφανές, είναι πως αποτελεί στην ουσία έναν διάδοχο του Faint αφού η δομή του, ο ήχος του, το στυλ, η διάρκεια και οι εναλλαγές ανάμεσα στα φωνητικά του Mike Shinoda και της Emily, είναι πανομοιότυπες με τη μεγάλη επιτυχία τους από το Meteora.

Ακούστε το τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.