Επίσημο: Οι Machine Head επιστρέφουν στην Ελλάδα για τις Rockwave Nights στον Λυκαβηττό
Music

Επίσημο: Οι Machine Head επιστρέφουν στην Ελλάδα για τις Rockwave Nights στον Λυκαβηττό

Σας το είχαμε γράψει από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά πλέον είναι και επίσημο ότι οι Machine Head επιστρέφουν στην Ελλάδα. Θα παίξουν στις 4 Ιουλίου στον Λυκαβηττό στο πλαίσιο των Rockwave Nights στην πιο Heavy συναυλία που θα φιλοξενήσει ο χώρος από τότε που έπαιξαν εκεί οι Slipknot το 2005.

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ήδη και κοστίζουν 59 ευρώ. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου που κυκλοφορεί.

X LALALA present
ROCKWAVE NIGHTS
MACHINE HEAD
Ioυλίου 2024
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Αθήνα

ΜACHINE HEAD = Μπάντα γεννημένη για live.
Αδιαμφισβήτητοι δάσκαλοι των δολοφονικών riff, των επιθετικών grooves και των άγριων hooks, οι MACHINE HEAD έρχονται στην Αθήνα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 4 Ιουλίου στα Rockwave Nights!

Μετά την εκρηκτική τους είσοδο στη συνείδηση του κόσμου το 1994 με το εμβληματικό άλμπουμ Burn My Eyes, οι MACHINE HEAD δικαιώνoνται το 2024 από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ ύστερα από την ανακοίνωσή τους ως headliners στα  Hellfest, Mystic Festival, Graspop, Evil Live festival και τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις τους στα Download, Rock am Ring, Copenhell, Greenfield.

Σειρά έχει η headline εμφάνιση των MACHINE HEAD στις 4 Ιουλίου στα Rockwave Nights στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού όπου το θρυλικό μουσικό πλήρωμα από την Καλιφόρνια θα αποδείξει ότι ως ζωτική δύναμη στη βαριά μουσική, συνεχίζει να εξελίσεται χωρίς να φεύγει μακριά από τις ρίζες της παλιάς σχολής από την οποία ξεκίνησε ενσωματώνοντας μια μανιώδη σειρά επιρροών σε μερικούς από τους πιο αιχμηρούς και σκληρούς metal ύμνους που γράφτηκαν ποτέ.

Αδιαπέραστοι στις τάσεις της κάθε εποχής, οι MACHINE HEAD παραμένουν μια heavy metal μπουλντόζα που συντρίβει τα πάντα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.