Επέστρεψε στους Three Days Grace ο Adam Gontier
Music

Επέστρεψε στους Three Days Grace ο Adam Gontier

UPDATE: Οι Three Days Grace ανακοίνωσαν και επίσημα την επιστροφή του Adam Gontier στο συγκρότημα, με τον Matt Walst να παραμείνει και αυτός στο μικρόφωνο. Η νέα τους δουλειά είναι έτοιμη και σύντομα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθεί το αρχικό κείμενο.

Έντεκα χρόνια μετά την αποχώρηση του από τους Three Days Grace, ο Adam Gontier μπήκε ξανά στο στούντιο με την μπάντα, όπως αποκαλύφθηκε σε μία δημοσίευση στα social media.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουμε ακόμα, αλλά είναι προφανές ότι θα έχουμε νέο άλμπουμ με τη συμμετοχή του τραγουδιστή που ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος. Όταν ο Gontier αποχώρησε τη θέση του πήρε ο αδελφός του κιθαρίστα Brad Walst, Matt και από τότε κυκλοφόρησαν τρία άλμπουμ, με πιο πρόσφατο το Explosions του 2022.

Το συνοδευτικό ταγκάρισμα ThreeDaysGrace2x στη δημοσίευση μας κάνει να πιστεύουμε ότι το συγκρότημα θα συνεχίσει και με τους δύο τραγουδιστές, αφού στο παρελθόν μοιράστηκαν σε πάνω από μία περιπτώσεις τη σκηνή με τον Adam ως guest.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.