Τι έπαιξαν οι Judas Priest στην πρώτη συναυλία της περιοδείας για το Invincible Shield
Music

Τι έπαιξαν οι Judas Priest στην πρώτη συναυλία της περιοδείας για το Invincible Shield

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου -εξαιρετικού- τους άλμπουμ, οι Judas Priest επέστρεψαν στη σκηνή για την πρώτη συναυλία της περιοδείας για το Invincible Shield. Και ήταν μία τεράστια συναυλία στο OVO Hydro της Γλασκώβης, μπροστά σε 12.000 θεατές και το τονίζουμε γιατί έχουν περάσει πολλές δεκαετίες από τότε που οι Priest έπαιξαν για τελευταία φορά σε αρένες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με 18 τραγούδια στο σύνολο και τρία από το νέο άλμπουμ, το συγκρότημα εμφανίστηκε σε εξαιρετική κατάσταση με το βρετανικό metal hammer που έδωσε το παρών, να γράφει για τον Rob HalfordΟ Halford, φωνητικά, είναι σε τρομερή κατάσταση. Οι ψηλές νότες χτυπιούνται ακριβώς όταν πρέπει, κάτι που, στην περίπτωση του Screaming For Vengeance, είναι σχεδόν από την αρχή μέχρι το τέλος. Πετά ακόμη και κάτι που ακούγεται σαν death growl κατά τη διάρκεια του Metal Gods.

Τα τρία νέα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν το Panic Attack που ήταν αναμενόμενο ότι θα ανοίγει την αυλαία, το Trial By Fire και το ομώνυμο του δίσκου, ενώ στο setlist παραμένει και δικαίως το Lightning Strike από το Firepower του 2018.

Τεράστιες εκπλήξεις δεν υπήρξαν, αλλά αξίζει να σημειώσουμε την επιστροφή του Love Bites για πρώτη φορά από το 2015 και του Saints in Hell από το 2019. Το κανονικό set έκλεισε με το Paikiller, ενώ ολοκλήρωσαν την εμφάνιση τους με τα Hell Bent For Leather και Living After Midnight.

Οι Judas Priest δεν είναι συγκρότημα που κρατάει κολλημένο το setlist του για πολλούς μήνες, έτσι όταν θα έρθει η ώρα να τους δούμε το καλοκαίρι στο Release Athens, περιμένουμε κάποιες μικροαλλαγές.

Αυτό ήταν το setlist της βραδιάς και ακολουθούν τα πρώτα βίντεο που κυκλοφόρησαν.

Panic Attack
Rapid Fire
You’ve Got Another Thing Comin’
Metal Gods
Lightning Strike
Love Bites
Breaking the Law
Saints in Hell
Trial by Fire
Turbo Lover
Invincible Shield
Beyond the Realms of Death
Victim of Changes
Screaming for Vengeance
The Green Manalishi (With the Two Prong Crown)
Painkiller
ENCORE:
Hell Bent for Leather
Living After Midnight

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.