Enemy of Reality: Κυκλοφόρησε το νέο album και το video clip για το “Downfall”
Music

Enemy of Reality: Κυκλοφόρησε το νέο album και το video clip για το “Downfall”

Οι Αθηναίοι symphonic metallers Enemy Of Reality έδωσαν στην δημοσιότητα ένα ακόμη μουσικό video, για το τραγούδι “Downfall”, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου album “Where Truth May Lie”.

“Μια φρικτή νύχτα, μια μητέρα και η κόρη της χάθηκαν στις φλόγες, την ώρα της νυχτερινής προσευχής τους. Οι ψίθυροι της τελευταίας προσευχής τους έγιναν το επιτάφιο εγκώμιό τους, καθώς η πυρκαγιά που ξέσπασε από τα κεριά, σφράγισε τη μοίρα τους. Στάχτες και σωροί από καμένες μάζες ήταν ό,τι απέμεινε από αυτές, όταν επέστρεψε ο τραγικός πατέρας τους, o Ιερέας. Πόσο ειρωνικό είναι να σου αρνούνται όλα όσα αγάπησες οι ίδιοι θεοί που λατρεύεις… Στο χείλος της παράνοιας, δάκρυα, μανιακά γέλια και κραυγές ξέφευγαν από τα χείλη του καθώς γονάτιζε επάνω στις στάχτες εκείνων που αγαπούσε. Η νεκρική αυτή πυρά έσβησε την πίστη του…”

 Δείτε το εδώ:

Το “Downfall” βιντεοσκοπήθηκε, σκηνοθετήθηκε από τους Γιάννη Μαργετουσάκη, Θάνο Λυμπερόπουλο και την ομάδα Kiss The Frog.

Το τρίτο album των Enemy of Reality, διέπεται για άλλη μια φορά από μία ενιαία θεματική, μία άκρως σκοτεινή και ατμοσφαιρική ιστορία τρόμου, φόβου, πάθους, εκδίκησης και οδύνης, που εκτυλίσσεται στην αρχαία Ελλάδα.

Του εξαιρετικού εξωφύλλου επιμελήθηκε ο Thoth Graphics, η παραγωγή του album έγινε σε συνεργασία του Angelo Vafeiadis και του ίδιου του συγκροτήματος, ενώ η μίξη είναι του Μιχάλη Σκαράκη στα 133 Productions. Τέλος, το mastering έκανε ο Νάσος Νομικός στο Vu Productions Mastering Studio.

Tracklist:

  1. Final Prayer
    2. Downfall
    3. At The Edge of Madness
    4. The Vineyard Song
    5. Serenade of Death
    6. Ever-lusting
    7. Tears of Echo
    8. Long-forgotten
    9. Deliverance
    10. Goat-legged Deceiver
    11. Baptised in Fire

Το album κυκλοφόρησε στις 24 Φεβρουαρίου, σε CD και limited edition βινύλιο, μέσω του Vinylstore, αλλά και ψηφιακά μέσω όλων των διαδεδομένων online streaming services. Στην έκδοση βινυλίου περιέχεται αποκλειστικά και το τραγούδι “Την Πατρίδα M’ Έχασα”, που το συγκρότημα κυκλοφόρησε στις 19 Μαϊου 2021 ως φόρο τιμής στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (1916-1923).

Παραγγείλτε το “Where Truth May Lie” σε CD και βινύλιο μέσω του Vinylstore:

https://bit.ly/eor_wtml_vs2023

Ακούστε το “Where Truth May Lie στο Spotify:

https://bit.ly/EOR_WTML_spotify

Ακολουθήστε τους Enemy of Reality:
FB: https://www.facebook.com/enemyofrealityofficialpage
IG: https://instagram.com/enemyofrealityofficialband

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ