Το εναλλακτικό συναντά το ηλεκτρικό, και οι Mavile τους Garvin στη σκηνή του Temple
Music

Το εναλλακτικό συναντά το ηλεκτρικό, και οι Mavile τους Garvin στη σκηνή του Temple

Σάββατο 13 Μαΐου, Mavile & Garvin, Live at Temple Athens

Οι Mavile ανεβαίνουν ξανά στην σκηνή του Temple Athens, αυτή τη φορά με τον Garvin και τη μπάντα του. Το Σάββατο 13 Μαΐου του 2023, στις 21:00, οι alt rock συνθέσεις των Mavile, θα γεμίσουν τη σκηνή του Temple με νέο υλικό από τον επερχόμενο τους δίσκο και αγαπημένα τους τραγούδια από το “The Final Hand” που σηματοδότησε την έναρξη της δισκογραφίας τους, ενώ οι Garvin θα ηλεκτρίσουν τον χώρο με τις φρέσκες συνθέσεις τους.

Facebook Event

Mavile

Οι Mavile είναι ένα τριμελές alt rock μουσικό συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε στα τέλη του 2019. Αποτελείται από τους Δημήτρη Φραγκούλη (φωνή, μπάσο), Ιγνάτιο Δεδεμάδη (κιθάρα, πιάνο) και Αχιλλέα Καμζόλα (τύμπανα).

Η μουσική τους συγκαταλέγεται στην σφαίρα του εναλλακτικού rock. Είναι άξιο να σημειωθεί πως ένας προσεκτικός ακροατής, θα εντοπίσει έντονα στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής και blues, που έρχονται να προσδώσουν μια ιδιάζουσα μορφή στην μουσική ταυτότητα του συγκροτήματος.

Αυτή η αντίθεση και η εναλλαγή καθρεφτίζεται άρτια στο πρώτο άλμπουμ του σχήματος, με τίτλο The Final Hand, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 και εμπεριέχει 8 κομμάτια, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το “Taking Turns” που κυκλοφόρησε ως πρώτο single και video clip του συγκροτήματος, σε σκηνοθεσία του Alexis Rummler.

Αυτήν την περίοδο οι Mavile συνθέτουν τον δεύτερο δίσκο τους, ο οποίος πρόκειται να διευρύνει ακόμα περισσότερο την στυλιστική τους ταυτότητα και την ποικιλία στις συνθέσεις τους, ενώ ταυτόχρονα θα επιβεβαιώσει και τον χαρακτήρα που έχουν δειγματίσει στο πρώτο τους άλμπουμ.

Παράλληλα, στις 3 Μαΐου κυκλοφόρησαν το νέο τους single με τίτλο “Slippin’ Down“, που θα περιέχεται στο sophomore άλμπουμ τους, σε συμπαραγωγή και μίξη του Alex Bolpasi. H κυκλοφορία του συνοδεύτηκε από ένα conceptualized μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία επίσης Alexis Rummler.

Βρείτε τους Mavile

Spotify
Bandcamp
Facebook
Instagram

Garvin

Οι περισσότεροι από εσάς τον έχετε δει να μαγειρεύει υπέροχο φαγητό, αλλά αυτή τη φορά έκανε dope μουσική για να ξεκινήσει τη σόλο καριέρα του.

Το “Shout It Out” είναι ένα από τα πρώτα τραγούδια που ηχογράφησε ο Garvin για το προσωπικό του πρότζεκτ, ένα δυναμικό ροκ κομμάτι με ένα κάτσι riff κιθάρας και φωνητικά που καθηλώνουν. Πρόκειται για την ιστορία μιας σχέσης, ισορροπημένη ανάμεσα στη νεανική αφέλεια και την επικείμενη ωριμότητα, στην οποία τα άτομα δεν ανοίγονται να μιλήσουν για αυτό που πραγματικά τους ενοχλεί.

Κατά κάποιον τρόπο, το ‘Shout it Out’ αποτελεί μία ωδή στο να μιλάς ανοιχτά και να δίνεις αξία στα συναισθήματά σου. «Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, άκουσα μερικές παλιές ηχογραφήσεις, που δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ πριν, και βρήκα λίγο χρυσό. Έτσι, είπα, γιατί όχι; Ας κάνουμε ένα άλμπουμ με τα καλύτερα».

Βρείτε τους Garvin

Spotify
Facebook
Instagram

Temple Athens, Ιάκχου 17 Αθήνα

Σάββατο 13 Μαΐου 2023, Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες: 210 3468523
Εισιτήρια: 12€ (ταμείο), 10€ (προπώληση)
Προπώληση: Viva.gr και από όλο το δίκτυο της Viva

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ