Emperor ζωντανά στην Αθήνα: Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα της συναυλίας
Music

Emperor ζωντανά στην Αθήνα: Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα της συναυλίας

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα, για την επερχόμενη συναυλία των Νορβηγών black metal θρύλων Emperor στην Ελλάδα, το Σάββατο 6 Απριλίου.

Πόρτες: 20:00
20:45 – Lucifer’s Child
22:00 – Emperor

Στο τρίτο σε σειρά και μακροσκελέστερο συναυλιακό τους reunion, έχοντας πλέον εμφανιστεί ζωντανά ως headliners στα μεγαλύτερα festivals σκληρού και ακραίου ήχου, οι Emperor ξεχύνονται ξανά στις σκηνές ανά τον κόσμο, για one-off shows, την άνοιξη του 2024. Με αυτή την αφορμή, επιστρέφουν στην χώρα μας, 27 ολόκληρα χρόνια μετά, με μία best-of setlist, σε μία μοναδική ζωντανή εμφάνιση, που ήδη προβλέπεται θρυλική και που θα λάβει χώρα στο Floyd Live Music Venue της Αθήνας.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Lucifer’s Child, που τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή είσοδο στα πανευρωπαϊκά black metal δρώμενα, με δύο εξαιρετικές full length κυκλοφορίες, το “The Wiccan” του 2015 και το “The Order” του 2018. Αναμφίβολα μία επιλογή που θα ζεστάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σκηνή, πριν την πολυαναμενόμενη έλευση των Νορβηγών θεών.

Emperor live in Athens

Σάββατο 6 Απριλίου 2024 // Floyd Live Music Venue // Αθήνα
Opening act: Lucifer’s Child

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/emperor

Τα εισιτήρια κοστίζουν 38€ στην πρώτη φάση της προπώλησης. Στην δεύτερη φάση, η προπώληση θα διαμορφωθεί στα 40€.
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του (Media Markt, Public, βενζινάδικα Eko, Shell, BP κ.α.).

Οι μεταπωλητές χρεώνουν προμήθεια βάσει των τιμοκαταλόγων τους.

ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

Le Disque Noir (Θεμιστοκλέους 29, Εξάρχεια)

Monstervile (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: