Ο Eminem επέστρεψε στο βίντεο του Without Me για το Houdini
Music

Ο Eminem επέστρεψε στο βίντεο του Without Me για το Houdini

Στις αρχές του αιώνα μας μετέφερε ο Eminem με το βίντεο για το νέο του single με τίτλο Houdini. Και αυτό γιατί θυμάται τις μέρες του Slim Shady και πιο συγκεκριμένα το βίντεο για το Without Me που όσοι είσαστε πάνω από 35 σίγουρα έχετε αποθηκευμένο στο σκληρό δίσκου του μυαλού σας, αφού έπαιζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Εκτός από το βίντεο υπάρχουν στοιχεία και από το ίδιο το τραγούδι με τα «Guess Who’s Back» και όχι μόνο. Περάσματα κάνουν ανάμεσα σε άλλου ο Dr Dre ο Snoop Dog αλλά και ο Pete Davidson που με κάποιο τρόπο καταφέρνει να είναι κολλητός και με τον Eminem και με τον Machine Gun Kelly.

Το νέο άλμπουμ του Eminem θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι με τίτλο The Death of Slim Shady και υποτίθεται ότι θα κάνει ακριβώς αυτό. Θα βάλει τέλος στην περσόνα του Slim Shady. Άρα δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν δούμε και μία ανανεωμένη εκδοχή του Stan, που θα είναι και επίκαιρη αφού η λέξη έχει περάσει στην ποπ κουλτούρα, για να χαρακτηρίζει τους φανατικούς οπαδούς ενός καλλιτέχνη ή συγκροτήματος.

Αυτό είναι το βίντεο για το Houdini του Eminem

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: