Εξωφρενικά νούμερα στο spotify μέσα σε 24 ώρες για το νέο άλμπουμ της Taylor Swift
Music

Εξωφρενικά νούμερα στο spotify μέσα σε 24 ώρες για το νέο άλμπουμ της Taylor Swift

Σε ρυθμούς Taylor Swift κινείται η παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Το νέο άλμπουμ της κυκλοφόρησε την Παρασκευή που μας πέρασε και ήταν αναμενόμενο ότι θα σαρώσει στις streaming υπηρεσίες, όμως τα μεγέθη που έπιασε στην πρώτη μέρα του, είναι εξωπραγματικά.

Σε αυτό βοήθησε ο ξαφνικός διπλασιασμός του tracklisting, αφού από τα 16 τραγούδια του tracklisting που είχε ανακοινωθεί, φτάσαμε τελικά στα 31, με 15 τραγούδια να προστίθενται στην κυκλοφορία λίγες ώρες αργότερα.

Το ρεκόρ για τα περισσότερα streams ενός άλμπουμ σε μία μέρα, διαλύθηκε, με το Tortured Poets Society να φτάνει συνολικά τα 314 εκατομμύρια, ενώ παρελθόν αποτελεί και το ρεκόρ της Adele από το 2021 για τα περισσότερα streams ενός τραγουδιού σε μία μέρα.

Ο ακριβής αριθμός δεν ανακοινώθηκε όμως η συνεργασία της με τον Post Malone για το Fortnight ξεπέρασε σίγουρα τα 25 εκατομμύρια.

Τα ρεκόρ θα συνεχίσουν να έρχονται όταν συμπληρωθεί εβδομάδα και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στις πωλήσεις δίσκων, με μεγάλο ποσοστό από αυτές να έρχονται από φυσικό προϊόν. Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι θα ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια, νούμερο φυσικά αδιανόητο για το 2024 και πολύ μεγαλύτερο από τις καλύτερες επιδόσεις της ίδιας της Swift με το Midnights πριν από 18 μήνες, αλλά και τις επανακυκλοφορίες που κάνει τα τελευταία χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.