Εισιτήρια Rammstein για όλους: Πόσο κοστίζουν οι νέες θέσεις
Music

Εισιτήρια Rammstein για όλους: Πόσο κοστίζουν οι νέες θέσεις

Από τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης είναι πλέον διαθέσιμα για όλους τα εισιτήρια την εμφάνιση των Rammstein στη χώρα μας, στις 30 Μαΐου. Ξέραμε από την Τρίτη τις τιμές γενικής εισόδου και της FEUERZONE που ήταν στα 88 και 132 ευρώ αντίστοιχα και πλέον ξέρουμε και το πόσο κοστίζουν οι θέσεις καθήμενων, που θα δείτε στο σχεδιάγραμμα που ακολουθεί.

Αυτές οι θέσεις λοιπόν που βρίσκονται στο πλάι της σκηνής, αλλά και σε δύο σημεία πιο πίσω, αριστερά και δεξιά κοστίζουν 165 ευρώ.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από την ticketmaster και αυτές που ακολουθούν είναι οι οδηγίες: 

Reise Reise! H στιγμή που περίμεναν εναγωνίως οι χιλιάδες fans των Rammstein επιτέλους έφτασε! To σπουδαίο γερμανικό συγκρότημα έρχεται στην Ελλάδα την Πέμπτη 30 Μαΐου με ένα γιγαντιαίο και φαντασμαγορικό show. 14 χρόνια μετά την τελευταία φορά που τους είδαμε σε ελληνικό έδαφος οι Rammstein επιστρέφουν πιο δημοφιλείς και πιο πετυχημένοι από ποτέ για να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά στην Αθήνα.

Aκολουθούν ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με όσα θα ισχύσουν για την γενική προπώληση εισιτηρίων της πολυαναμενόμενης συναυλίας.

Ο χάρτης που ακολουθεί δείχνει τις κατηγορίες εισιτήριων που μπορούν να αγοράσουν οι fans του συγκροτήματος.

Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα είναι εξατομικευμένα δηλαδή θα πρέπει να γίνει καταχώρηση του πραγματικού ονόματος του κάθε fan για την αγορά τους.

Η εξατομίκευση έχει ως στόχο την πρόληψη της πώλησης εισιτηρίων σε υπερβολική τιμή από διάφορα ανεπίσημα site διάθεσης εισιτήριων (Viagogo κτλ).

Οι πελάτες που αγοράζουν εισιτήρια για άλλους θα πρέπει να έχουν τα στοιχεία τους για να προβούν στην αγορά τους αλλιώς ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα κατά την είσοδο τους στο συναυλιακό χώρο σε περίπτωση που τα προσωπικά τους στοιχεία δεν ταιριάζουν.

Κάθε fan θα έχει τη δυνατότητα αγοράς έως και 6 εισιτηρίων για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 6 ετών. Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών θα πρέπει να εισέλθουν στον χώρο με τη συνοδεία κηδεμόνα ή εξουσιοδοτημένου ενηλίκου ενώ η αγορά εισιτηρίων τους θα γίνει μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster.

Οι 15 έως 17 ετών που δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα θα πρέπει να επικοινωνήσουν αντίστοιχα με το τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster για την αγορά του εισιτηρίου τους.

Η αγορά των εισιτηρίων ΑΜΕΑ όπως και των συνοδών τους (1 ανά κάθε άτομο) θα γίνει αποκλειστικά μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster.

Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 21 1198 1535.
(Ώρες Λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: 10:00-21:00 Καθημερινές & Σαββατοκύριακο)


rammstein εισιτήρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: