Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος τραγουδιστής των Dream Theater
Music

Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος τραγουδιστής των Dream Theater

O Mike Portnοy μέσω social media έκανε γνωστό ότι ο Charlie Dominici έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών άφησε ο Charlie Dominici. Ήταν ο άνθρωπος που τραγούδησε στο πρώτο άλμπουμ των Dream Theater, που κυκλοφόρησε το 1989.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Mike Portnoy που επέστρεψε στο συγκρότημα πρόσφατα μετά από 13 χρόνια.

«Είμαι συντετριμμένος που μοιράζομαι την είδηση ​​του θανάτου του πρώην τραγουδιστή των DREAM THEATER,  Charlie Dominici. Ο Charlie ήταν η φωνή της μπάντας στο ντεμπούτο μας “When Dream And Day Unite”, που ηχογραφήθηκε το 1988. Πέρα από σπουδαίος τραγουδιστής, επίσης ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος μουσικός τόσο στην κιθάρα όσο και στα πλήκτρα» έγραψε ο Portnoy και συνέχισε

«Ενώ χωρίσαμε μαζί του στα τέλη του 1989, παρέμενε πάντα φίλος. Ήταν τραγουδιστής στο συγκρότημα που έπαιξε στον γάμο μου με τη Marlene το 1994. Ξανασμίξε με τους Dream Theater για το επετειακό σόου του «When Dream And Day Unite»το 2004, ενώ με την μπάντα του ήταν support στην περιοδεία μας στην Ευρώπη το 2007.  Ανταλλάσσαμε μηνύματα μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες και μου έστειλε μήνυμα για να με συγχαρεί για την την επιστροφή μου στο Dream Theater την ημέρα της ανακοίνωσης. Ήταν τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος για όλους μας.

Ο απροσδόκητος θάνατος του Charlie είναι μια τεράστια απώλεια για όλους στην οικογένεια των DREAM THEATER και θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια Dominici σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.

Αν δεν το έχετε δει ήδη, υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ για την εποχή του στη μπάντα που επιμελήθηκα για το DVD «When Dream And Day Reunite» με τίτλο «I Can Remember When…». Είναι ένας υπέροχος φόρος τιμής στον Charlie και τον χρόνο του στο συγκρότημα»

Δείτε εδώ το ντοκιμαντέρ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.