Το συγκλονιστικό μήνυμα του David Draiman για την κατάθλιψη: «Κανένας δεν είναι μόνος»
Music

Το συγκλονιστικό μήνυμα του David Draiman για την κατάθλιψη: «Κανένας δεν είναι μόνος»

Τη δική του μάχη με την κατάθλιψη δίνει τον τελευταίο καιρό ο David Draiman όπως αποκάλυψε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας των Disturbed. Ο τραγουδιστής της μπάντας ήταν εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος και όπως είπε στο κοινό παραλίγο αυτή η μάχη να του στερήσει τη ζωή.

Στη συνέχεια ζήτησε από τον κόσμο να κοιτάξει γύρω του, για να δει ότι όλοι έχουν περάσει οι ίδιοι έχουν κάποιον στον στενό τους κύκλο που αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα, έτσι κανένας δεν είναι μόνος.

«Δεν ξέρω για εσάς, αλλά έχω βαρεθεί να χάνω όλους όσους αγαπώ από την κατάθλιψη και τον εθισμό. Κάθε μέλος της μπάντας σε αυτή τη σκηνή έχει αντιμετωπίσει αυτά τα συναισθήματα, με αυτούς τους δαίμονες. Και μου λείπουν οι φίλοι που χάσαμε. Μου λείπει ο Chester, μου λείπει ο Scott, μου λείπει ο Chris. 

Και αν μπορώ να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας, πριν από μερικούς μήνες, κόντεψα να πάω να τους βρω. Ο εθισμός και η κατάθλιψη μπορούν να συμβούν στον οποιονδήποτε, κυρίες και κύριοι. Κανείς δεν έχει ανοσία σε αυτό, όσο όμορφη κι αν φαίνεται η ζωή του από έξω.

Όσο ευλογημένοι κι αν φαίνονται. Είναι εκτός του ελέγχου μας. Τώρα, σηκώστε τα χέρια όσοι από εσάς έχετε αντιμετωπίσει οι ίδιοι τους δαίμονες του εθισμού και της κατάθλιψης ή γνωρίζετε κάποιον που το έχει; Κρατήστε τα ψηλά. Τώρα ρίξτε μια ματιά γύρω από αυτήν την αρένα. Όπως μπορείτε να δείτε φίλοι μου, δεν είστε μόνοι».

Οι Disturbed επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Ιούνιο για μία εμφάνιση στο Release Athens. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ


Oppenheimer: Το νέο trailer της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Το πρώτο επίσημο βίντεο των Metallica από την περιοδεία είναι εδώ

Οι Pantera έπαιξαν ξανά το πιο… ακραίο τραγούδι τους!

Τη διάλυσή τους ανακοίνωσαν οι Sum 41


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ