Ο Dave Lombardo επέστρεψε στους Testament!
Music

Ο Dave Lombardo επέστρεψε στους Testament!

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση του Gene Hoglan, οι Testament ανακοίνωσαν ότι ο Dave Lombardo παίρνει τη θέση του και επιστρέφει στα ντραμς μετά από 23 χρόνια. O Lombardo ήταν μέλος των Testament ξανά τη διετία 1998-1999 κυκλοφορώντας μαζί τους το εξαιρετικό The Gathering, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι και τότε είχε διαδεχθεί τον Gene Hoglan.

«Θα πω το προφανές. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε και πάλι τον Dave Lombardo στη θέση του ντράμερ των Testament. Περιμένουμε πως και πως να μοιραστούμε ξανά τη σκηνή μαζί του. Είχε προσθέσει τρομερή δύναμη στη μπάντα την εποχή του The Gathering και είμαστε εκστασιασμένοι για να δούμε ποια νέα γεύση θα προσφέρει στη μπάντα» δήλωσε ο frontman, Chuck Billy.

«Αυτό είναι ένα reunion που έπρεπε να γίνει. Μια φορά και έναν καιρό δημιουργήσαμε ένα αριστούργημα του thrash. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η μουσική χημεία μας θα συνεχιστεί ακριβώς από εκεί που την είχαμε αφήσει. Αγαπώ την οικογένεια των Testament και είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Η αγνή βαρβαρότητα είναι κοντά» τόνισε από την πλευρά του ο Dave Lombardo.


Διαβάστε ακόμα: 

Batman – Κριτικές : Πιο σκοτεινό από την τριλογία του Νόλαν

Adam Project: Nέο trailer για το ταξίδι του Netflix στο χρόνο

Μετακομίζουν οριστικά στο Disney Plus ο Daredevil και η παρέα του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ