Dave Grohl: Θα κυκλοφορήσει ολόκληρο metal άλμπουμ
Music

Dave Grohl: Θα κυκλοφορήσει ολόκληρο metal άλμπουμ

Αν το τραγούδι που ακούσατε πριν από λίγες ημέρες από τον Dave Grohl σας άνοιξε την όρεξη, τότε θα χαρείτε να μάθετε ότι το αφεντικό των Foo Fighters θα κυκλοφορήσει σύντομα ολόκληρο άλμπουμ σε αυτή τη metal κατεύθυνση. To άλμπουμ είναι εμπνευσμένο από την ταινία τρόμου που κυκλοφορούν οι Foo Fighters στις 25 του μήνα με τίτλο Studio 666.  Σε αυτή, το συγκρότημα νοικιάζει μία έπαυλη για να ηχογραφήσει το νέο του άλμπουμ, όμως όπως αποδεικνύεται είναι στοιχειωμένη από το πνεύμα του τραγουδιστή που σκότωσε όλα τα μέλη της μπάντας του στο ίδιο μέρος. Αυτή η φανταστική μπάντα, είναι οι Dream Widow και το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει ο Grohl είναι υποτίθεται αυτό που έφτιαχναν.

«Θα είναι το χαμένο άλμπουμ, αυτό που ηχογραφούσαν πριν ο τραγουδιστής σκοτώσει όλα τα μέλη» δήλωσε ο Dave Grohl στο Rolling Stone και συνέχισε λέγοντας ότι η δουλειά είναι επηρεασμένη από τα metal ακούσματα της εφηβείας του. «Θα ακούστε πολλές από τις επιρροές στο Lacrimus dei Ebrius (σ.σ. έχει διάρκεια 13 λεπτά), γιατί σε αυτό έβαλαν τέσσερα-πέντε διαφορετικά μέρη. Κάποια σημεία μοιάζουν με Trouble, άλλα με Corrosion of Conformity και μερικά έχουν μια Kyuss προσέγγιση». Όπως τονίζει, έχει ξεθεωθεί στη δουλειά για να προλάβει να ολοκληρώσει το άλμπουμ και αυτό να κυκλοφορήσει μαζί με την ταινία.

Η ταινία βασίζεται σε μία ιστορία του Grohl, το σενάριο έχουν γράψει οι Jeff Buhler και Rebecca Hughes, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο BJ McDonnell που ήταν ο άνθρωπος πίσω από το Repentless Killogy των Slayer. Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι το αν οι υπόλοιποι Foo Fighters παίζουν και σε αυτό το metal άλμπουμ ή αν ο Grohl συνεργάστηκε με άλλους μουσικούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ