Οι Cure παρουσίασαν το δεύτερο single από το νέο άλμπουμ τους
Music

Οι Cure παρουσίασαν το δεύτερο single από το νέο άλμπουμ τους

Το βράδυ της Πέμπτης, οι Cure κυκλοφόρησαν το δεύτερο single μέσα από το νέο άλμπουμ τους, που έρχεται τον Νοέμβριο. Ο τίτλος του νέου τραγουδιού είναι A Fragile Thing και σύμφωνα με τον Robert Smith είναι το «love song» της πρώτης νέας κυκλοφορίας τους μετά από 16 χρόνια.

Σε ένα απόσπασμα μιας επερχόμενης συνέντευξης, ο frontman μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με την έμπνευση για τους στίχους του «A Fragile Thing» και μίλησε για το πώς ταιριάζει στον δίσκο.

«Είναι το «love song» του άλμπουμ, αλλά δεν είναι πραγματικά ένα τραγούδι αγάπης με τον τρόπο που το «Lovesong» του 1989 είναι ένα τραγούδι αγάπης», ξεκίνησε. «Πρόκειται για την αγάπη και το πώς η αγάπη είναι το πιο διαρκές από τα συναισθήματα. Είναι το πιο δυνατό συναίσθημα και είναι απίστευτα ανθεκτικό. Και όμως την ίδια στιγμή, απίστευτα εύθραυστο».

Το tracklisting για το Songs of A Lost World:

THE CURE
‘SONGS OF A LOST WORLD’
ALONE
AND NOTHING IS FOREVER
A FRAGILE THING
WARSONG
DRONE:NODRONE
I CAN NEVER SAY GOODBYE
ALL I EVER AM
ENDSONG

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

 

Tags: