Οι Covenant ζωντανά στην Αθήνα τον Δεκέμβριο
Music

Οι Covenant ζωντανά στην Αθήνα τον Δεκέμβριο

Οι εκπληκτικοί Σουηδοί της EBM επιστρέφουν στη χώρα μας για 2 ζωντανές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη & την Αθήνα, στις 1 & 2 Δεκεμβρίου. Covenant! Ένα όνομα που υποδηλώνει κάποια μεγαλοπρέπεια και έναν ισχυρό δεσμό, στοιχεία που ανακαλύπτει κανείς στη μουσική & στους στίχους τους.

Ξεκινώντας ως όνομα, το Covenant ήταν ίσως λίγο φιλόδοξο για μια νεοσύστατη ομάδα εφήβων από τη νότια Σουηδία, με μοναδικό όπλο ένα στοιχειώδη ηλεκτρονικό εξοπλισμό, αλλά κατέληξε να είναι εξαιρετικά ταιριαστό. Το αν στη συνέχεια η ζωή μιμήθηκε την τέχνη ή η τέχνη τη ζωή είναι συζητήσιμο. Το σίγουρο είναι ότι κατέληξε να συνοψίζει τέλεια το όραμα, το μεγαλείο και την αδελφοσύνη που είναι το ίδιο το συγκρότημα.

Από τη δημιουργία τους το 1988, την πρώτη κυκλοφορία τους (The Replicant) το 1992 & το πρώτο άλμπουμ (Dreams of a Cryotank) το 1994 έως και σήμερα, έχουν καταφέρει να έχουν ορκισμένο κοινό στις live εμφανίσεις τους στη χώρα μας.

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Block 33 στη Θεσσαλονίκη & Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Arch Club Live Stage στην Αθήνα, για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα όλα αυτά τα χρόνια, να μας ξεσηκώσουν με κομμάτια όπως το Like Tears in Rain, Bullet, The Men, Dead Stars, Ritual Noise και να τραγουδήσουμε μαζί τους.

“we are the only ones right now that are celebrating
and we are joining hands right now..”

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Hardcopies στα παρακάτω σημεία:

Le Disque Noir Records Shop: Θεμιστοκλέους 29, Εξάρχεια
https://www.facebook.com/LeDisqueNoirShop

Full Moon Store: Ηφαίστου 22 – Μοναστηράκι

Full Moon Store: Θεμιστοκλέους 42 – Εξάρχεια
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063490123270

Sound Effect Records: Τρικούπη Σπύρου 50 & Καλλιδρομίου
https://www.facebook.com/SoundEffectRecords

Get Your Tickets Here!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

Tags: