Χωρίς τους SOFI TUKKER η μέρα των Duran Duran στο Release Athens
Music

Χωρίς τους SOFI TUKKER η μέρα των Duran Duran στο Release Athens

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης, οι SOFI TUKKER δεν θα είναι μαζί με τους Duran Duran στο Release Athens, αφού ακύρωσαν όλες τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση από το φεστιβάλ.

Φίλες και φίλοι του Release Athens Festival, Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως οι SOFI TUKKER δεν θα ανοίξουν τη συναυλία των Duran Duran, στις 18 Ιουλίου. Όπως μας ενημέρωσαν οι εκπρόσωποί τους, το ντουέτο αναγκάζεται δυστυχώς να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας λόγω προβλήματος υγείας.
Ακολουθεί η επίσημη δήλωσή τους:

“Due to illness, unfortunately Sofi Tukker will be unable to perform at their previously planned European July tour dates and festival appearances. We apologize for any disappointment or inconvenience.”

Ευχόμαστε στο γκρουπ ταχεία ανάρρωση και σύντομα να τους δούμε και πάλι πάνω στη σκηνή. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά. Για όλες τις νέες πληροφορίες επισκεφθείτε το releaseathens.gr καθώς και τα social media του φεστιβάλ.

Με εκτίμηση, η ομάδα του Release Athens

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.