Όταν έσβησε η φωνή μιας γενιάς: Πέντε χρόνια χωρίς τον Chester Bennington

Roxx |
Chester Bennington linkin park

Ήταν βράδυ Πέμπτης, 20 Ιουλίου του 2017, όταν έφταναν οι πρώτες πληροφορίες που έλεγαν ότι ο Chester Bennington είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του και από την πρώτη στιγμή τα δημοσιεύματα μιλούσαν για αυτοκτονία.

Δεν είχαμε καν συνέλθει εκείνη την εποχή από την αυτοκτονία του Chris Cornell, δύο μήνες πριν και το γεγονός ότι οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι κουμπάροι, έκανε την υπόθεση ακόμα πιο βαριά.Τελικά, όσο και αν δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, ήταν αλήθεια. Ο Chester νικήθηκε από τους προσωπικούς του δαίμονες, έχασε στη μάχη που έδινε σε ολόκληρη τη ζωή του με την κατάθλιψη και αφαίρεσε την ίδια του τη ζωή.

Μία φωνή που συνδέθηκε με τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης γενιάς, αφού η μουσική των Linkin Park κατέκτησε τον κόσμο ολόκληρο και για πάνω από 15 χρόνια έδινε διέξοδο σε πολλούς πιτσιρικάδες από τα προβλήματα της ζωής και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν. Ήταν ο άνθρωπος που μιλούσε κατευθείαν στην ψυχή τους και τελικά αυτός ο άνθρωπος λύγισε.

Μας άφησε κληρονομιά τα τραγούδια του, ενώ το τέλος του μας θύμισε ότι πρέπει να δίνουμε την προσοχή μας, την αγάπη μας και τη βοήθεια μας στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη ακόμα και αν δεν έχουν βρει το κουράγιο να τη ζητήσουν. Τα σημάδια είναι εκεί, πίσω καμιά φορά από τα χαμόγελα. Είναι εκεί και πρέπει να τα βλέπουμε. Μια καλή κουβέντα είναι πολλές φορές αρκετή.

Σήμερα θυμόμαστε τον Chester ακούγοντας τις μουσικές του.


Εντελώς ακατάλληλο για ανηλίκους το νέο βίντεο της Μάγια Χοκ του Stranger Things

Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Judas Priest: Αν αυτή ήταν η τελευταία φόρα τότε το αντίο ήταν συγκλονιστικό

Slipknot: Νέο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για το άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ