Όταν έσβησε η φωνή μιας γενιάς: Έξι χρόνια χωρίς τον Chester Bennington

Roxx |
Chester Bennington linkin park

Ήταν βράδυ Πέμπτης, 20 Ιουλίου του 2017, όταν έφταναν οι πρώτες πληροφορίες που έλεγαν ότι ο Chester Bennington είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του και από την πρώτη στιγμή τα δημοσιεύματα μιλούσαν για αυτοκτονία.

Δεν είχαμε καν συνέλθει εκείνη την εποχή από την αυτοκτονία του Chris Cornell, δύο μήνες πριν και το γεγονός ότι οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι κουμπάροι, έκανε την υπόθεση ακόμα πιο βαριά.Τελικά, όσο και αν δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, ήταν αλήθεια. Ο Chester νικήθηκε από τους προσωπικούς του δαίμονες, έχασε στη μάχη που έδινε σε ολόκληρη τη ζωή του με την κατάθλιψη και αφαίρεσε την ίδια του τη ζωή.

Μία φωνή που συνδέθηκε με τις αναμνήσεις μιας ολόκληρης γενιάς, αφού η μουσική των Linkin Park κατέκτησε τον κόσμο ολόκληρο και για πάνω από 15 χρόνια έδινε διέξοδο σε πολλούς πιτσιρικάδες από τα προβλήματα της ζωής και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν. Ήταν ο άνθρωπος που μιλούσε κατευθείαν στην ψυχή τους και τελικά αυτός ο άνθρωπος λύγισε.

Μας άφησε κληρονομιά τα τραγούδια του, ενώ το τέλος του μας θύμισε ότι πρέπει να δίνουμε την προσοχή μας, την αγάπη μας και τη βοήθεια μας στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη ακόμα και αν δεν έχουν βρει το κουράγιο να τη ζητήσουν. Τα σημάδια είναι εκεί, πίσω καμιά φορά από τα χαμόγελα. Είναι εκεί και πρέπει να τα βλέπουμε. Μια καλή κουβέντα είναι πολλές φορές αρκετή.

Σήμερα θυμόμαστε τον Chester ακούγοντας τις μουσικές του.


Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Άλλαξε ώρα λόγω καύσωνα η εμφάνιση των Guns ‘N Roses

Πέθανε από αγκωνιά στο pit συναυλίας τεχνικός κιθάρας

Δέκα μικρές ιστορίες από την… καταστροφή του Appetite for Destruction


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ