Οι My Chemical Romance έφεραν ξανά στη... ζωή ολόκληρο το Black Parade
Music

Οι My Chemical Romance έφεραν ξανά στη… ζωή ολόκληρο το Black Parade

Σχεδόν 20 μήνες πέρασαν από την ολοκλήρωση της μεγάλης περιοδείας που σήμανε την επιστροφή των My Chemical Romance και το συγκρότημα σε όλο αυτό το διάστημα παρέμεινε σιωπηλό. Αυτό άλλαξε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με την παρουσία στο φεστιβάλ When We Were Young, όπου και έπαιξαν ολόκληρο το κλασικό -πλέον- άλμπουμ τους, The Black Parade.

O Gerard Way και η παρέα του απέφυγαν να τις στολές που φόραγαν την περίοδο της περιοδείας για το άλμπουμ και εμφανίστηκαν στη σκηνή ντυμένοι απλά στα μαύρα.

Αρκετά από τα τραγούδια ακούστηκαν ζωντανά για πρώτη φορά μετά από τουλάχιστον 15 χρόνια, ενώ το encore και στις δύο βραδιές είχε για κλείσιμο το Helena, με το I’m Not Okay και το Na Na Na, να αποτελούν την αρχή του encore το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κανένα επίσημο νέο για το μέλλον του συγκροτήματος, ενώ σε επίπεδο φημολογίας παραμένει το πιθανό επόμενο άλμπουμ τους. Αφού αφήσαμε πίσω μας το φεστιβάλ του Λας Βέγκας και επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο ανακοινώσεων για το συναυλιακό καλοκαίρι του 2025, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βγουν ξανά στον… δρόμο, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα για να μάθουμε αν θα γίνει κάτι τέτοιο τελικά.

Δείτε βίντεο από την εμφάνιση τους: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.