Χαμός για τα εισιτήρια των Green Day: 6.000 άτομα συνεχώς στην ουρά, πάνω από μία ώρα η αναμονή
Music

Χαμός για τα εισιτήρια των Green Day: 6.000 άτομα συνεχώς στην ουρά, πάνω από μία ώρα η αναμονή

Τα εισιτήρια για την πρώτη εμφάνιση των Green Day στη χώρα μας, στις 6 Ιουλίου στο Ejekt Festival, κυκλοφόρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης και όπως αναμενόταν η ζήτηση είναι τεράστια. Ακόμα και μία ώρα μετά την επίσημη έναρξη της προπώλησης, η ουρά για μεγάλο μέρος του κοινού είναι τεράστια και αγγίζει ή ξεπερνάει τα 6.000 άτομα, με την αναμονή υπολογίζεται στη μία ώρα.

Ήταν δεδομένο ότι το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι πολύ μεγάλο, αφού η άφιξη των Green Day στην Ελλάδα παρέμενε για δεκαετίες ένα άπιαστο όνειρο για τους φανατικούς οπαδούς τους. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τα early bird εισιτήρια και στις τρεις ζώνες, έχουν κάνει φτερά και η προπώληση συνεχίζεται στις υπόλοιπες τιμές που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Θυμίζουμε εδώ τις τιμές των εισιτηρίων. 

Zone Α  140 Euros
Zone B 85 Euros, 90 Euros
VIP  230 Euros

Τα VIP εισιτήρια αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με ξεχωριστή είσοδο, bar και τουαλέτες.

Εισιτήρια για ΑμεΑ
Για τα ΑμεΑ έχει προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένος χώρος. Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων για ΑμεΑ, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με email στο [email protected] ή  τηλεφωνικά στο 210 9636489, Δε-Πα 10:00 – 17:00.

Εισιτήρια για παιδία
Δεν απαιτείται εισιτήριο για τα παιδιά έως και 7 ετών.
Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπονται παιδιά έως και 9 ετών στην Ζώνη Α (Front Of Stage).

Η προπώληση των online εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από το www.more.com, τα Public και το υπόλοιπο δίκτυο της More. Οι πωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.ejekt.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.