O Bruce Dickinson συνάντησε για πρώτη φορά τον Paul Di Anno!
Music

O Bruce Dickinson συνάντησε για πρώτη φορά τον Paul Di Anno!

O Bruce Dickinson εμφανίστηκε πριν από μερικές μέρες στην Κροατία, στο πλαίσιο της σόλο περιοδείας που θα τον φέρει και από την Ελλάδα την Κυριακή και είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση.

Τα είπε για λίγη ώρα με τον Paul Di Annο, τον άνθρωπο που αντικατέστησε στους Iron Maiden. O Di Anno έχει τα τελευταία χρόνια ως βάση της Κροατία, αφού εκεί έκανε τις επεμβάσεις και τις αποθεραπείες στα γόνατα. Η συνάντηση των δύο αναφέρεται ως η πρώτη τους, αλλά μεταξύ μας τώρα, δεν γίνεται να μην έχουν ξανασυναντηθεί ποτέ!

Δείτε το βίντεο:

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Judas Priest και τον Bruce Dickinson, την Κυριακή 21 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Οι Metal Gods του Rob Halford και ο τραγουδιστής / frontman των Iron Maiden, δύο ονόματα που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις και χαρακτηρισμούς, σε μια βραδιά-ορόσημο για τους φίλους του σκληρού ήχου στη χώρα μας. Μαζί τους, ένα απ’τα πιο κομβικά συγκροτήματα της σκηνής, οι Γερμανοί Accept αλλά και οι Αθηναίοι Saturday Night Satan. Εισιτήρια πληροφορίες εδώ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.