Τι είπε ο Bruce Dickinson για τον Paul Di' Anno στην πρώτη εμφάνιση των Iron Maiden μετά τον θάνατο του
Music

Τι είπε ο Bruce Dickinson για τον Paul Di’ Anno στην πρώτη εμφάνιση των Iron Maiden μετά τον θάνατο του

O Paul Di’ Anno έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών την Δευτέρα που μας πέρασε και η πρώτη εμφάνιση των Iron Maiden μετά την θλιβερή αυτή είδηση ήρθε μία ημέρα μετά.

Το συγκρότημα έπαιξε στη Μινεάπολις των ΗΠΑ στο πλαίσιο της Future Past περιοδείας του και αφιέρωσαν στη μνήμη του το Time Machine, με τον Bruce Dickinson να οδηγεί το κοινό σε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Αυτά ήταν όσα είπε ο Bruce Dickinson για τον Paul Di’ Anno:

«Ένας φίλος, ένα μέλος της μπάντας, έφυγε από τη ζωή, όπως μάλλον θα ξέρετε και αν δεν το είχατε ακούσει το μάθατε τώρα. Ο Paul έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα πρώτα δύο άλμπουμ, που ήταν πρωτοποριακά. Μία απίστευτη φωνή και αφοσιωμένος στο rock n roll μέχρι το τελευταίο λεπτό της ζωής του.

Προς όλους εσάς που ήσασταν οπαδοί της μπάντας από εκείνα τα πρώτα άλμπουμ, σε όσους ακολουθήσατε τις δουλειές του στη συνέχεια, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους που αγαπήσατε τραγούδια όπως το Remember Tomorrow που ήταν υπέροχα. Θα θέλαμε να δώσουμε μερικά δευτερόλεπτα, να κλείσετε τα μάτια και να πείτε εσωτερικά, σε όποιον θεό κι αν πιστεύετε, δεν έχει σημασία, σε ευχαριστούμε αφεντικό για όσα έκανες. Paul αν μας ακούς αυτό είναι ένα μήνυμα από τη Μινεάπολις προς όπου κι αν είσαι, πάνω ή κάτω» κατέληξε ο Bruce και έβαλε το κοινό να ουρλιάξει για τον Paul.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.