Bruce Dickinson: «Έχασα την ψυχραιμία μου με το καπνογόνο στο ΟΑΚΑ»
Music

Bruce Dickinson: «Έχασα την ψυχραιμία μου με το καπνογόνο στο ΟΑΚΑ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RockHard Greece o Bruce Dickinson, αναφέρθηκε στο περίφημο σκηνικό με το καπνογόνο, κατά τη διάρκειας της συναυλίας των Iron Maiden στο OAKA, το καλοκαίρι του 2022.

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του Number of the Beast και όταν άναψαν τα καπνογόνα, ο ο Bruce Dickinson εκνευρισμένος σταμάτησε να τραγουδάει, έδειξε προς το μέρος του τύπου που κρατούσε ένα από τα καπνογόνα και άρχισε τα μπινελίκια. «Α c*nt with a f*cking flare.  I’m gonna sing. You f*cking cocksucker. You greek c*nt. I’m gonna f*cking sing. F*ck you».

Στη συνέχεια αποχώρησε για λίγο αφήνοντας το συγκρότημα να παίζει μόνο του. Όταν επέστρεψε ήταν φανερά ξενερωμένος και τραγουδούσε χωρίς να προσπαθεί να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους ενώ συνέχισε την κόντρα με τον οπαδό και το καπνογόνο κάνοντας χειρονομίες προς το μέρος του.

Το συγκεκριμένο σκηνικό έκανε τον γύρο του κόσμου, με το βίντεο να παίζει σε όλα τα μεγάλα site του εξωτερικού και «greek c*unt» να παίζει φυσικά πολύ ως ατάκα και να περνάει στην συναυλιακή ιστορία της χώρα μας.

Ο Dickinson αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας ότι έχασε την ψυχραιμία του και πως δεν έπρεπε να αποκαλέσει τον οπαδό «greek c*unt» αλλά σκέτο «c*unt».

«Απλώς έχασα την ψυχραιμία μου. Αυτή η δραστηριότητα που κάνει μια πολύ, πολύ μικρή μειοψηφία ανθρώπων είναι τόσο εγωιστική και τόσο ενοχλητική. Νομίζουν ότι είναι πολύ ωραίο. Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για το συγκρότημα. Δεν έχει να κάνει με το κοινό. Είναι να τραβούν την προσοχή μόνο στον εαυτό τους και να βλάπτουν τους ανθρώπους γύρω τους με αυτό το πράγμα, αυτό το εξαιρετικά τοξικό πράγμα που πετάει τριγύρω. Φυσικά, εάν τυχαίνει να είστε ασθματικός, εάν δεν είχατε πνευμονικές παθήσεις, «Α, δεν μας νοιάζει. Απλώς θα γεμίσουμε το μέρος με καπνό, “γιατί με κάνει να νιώθω σημαντικός”, είναι η στάση τους. Απλώς με ενοχλεί. Τέλος πάντων, ναι, έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν έπρεπε να τον έλεγα “greek c*unt” αλλά σκέτο “c*unt”».

Το περιστατικό του 2022, έχει μείνει πλέον πίσω μας και ο Bruce Dickinson θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά σόλο, για να εμφανιστεί στο Release Athens μαζί με τους Judas Priest και τους Accept. Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Dickinson στο Rock Hard εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.