Bruce Dickinson: «Δεν θα αποσυρθούμε, θα πεθάνουμε στη σκηνή»
Music

Bruce Dickinson: «Δεν θα αποσυρθούμε, θα πεθάνουμε στη σκηνή»

Οι Iron Maiden κυκλοφόρησαν πριν από λίγους μήνες το νέο τους άλμπουμ και όσο περνάνε τα χρόνια είναι απόλυτα λογικό να αναρωτιόμαστε για πόσο καιρό θα τους έχουμε ακόμα κοντά μας. Σύμφωνα πάντως με τον Bruce Dickinson, το τέλος, δεν είναι κάτι που περνάει καν από το μυαλό της μπάντας, αφού έχουν σκοπό να συνεχίσουν για όσο αντέχουν.

«Δεν σκοπεύουμε να αποσυρθούμε. Πιστεύω ότι μάλλον θα πέσουμε νεκροί στη σκηνή. Υπάρχουν πολύ χειρότερα μέρη για να πεθάνεις. Αλλά όχι, δεν σκοπεύουμε να αποσυρθούμε. Έχουμε ακόμα πολύ φλόγα και πολύ ενθουσιασμό, έτσι ανυπομονώ να βρεθώ με τους υπόλοιπους για να ξεκινήσουμε πρόβες για την περιοδεία» τόνισε ο Dickinson που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Full Metal Jackie. 

«Οι οπαδοί μας πλέον έρχονται από όλες τις γενιές. Καμιά φορά κάνω πλάκα για την ηλικία μου στις spoken words εμφανίσεις μου και το μισό κοινό γελάει γιατί είναι κοντά στα χρόνια, αλλά το άλλο μισό είναι πολύ μικρότερο ηλικιακά. Και στις εμφανίσεις των Iron Maiden αυτό είναι ακόμα πιο ξεκάθαρο. Άνθρωποι από όλες τις ηλικίες αλλά και πολλές γυναίκες. Είναι φανταστικό γιατί παλιά όταν εγώ ξεκινούσα το στο heavy metal κυριαρχούσε ο μισογυνισμός. Τώρα πλέον αυτό δεν ισχύει, έχουμε πολλές γυναίκες οπαδούς» κατέληξε ο Bruce.

Στο πλαίσιο της ανανεωμένης Legacy Of the Beast περιοδείας τους, που θα περιλαμβάνει και τραγούδια από το Senjutsu, οι Iron Maiden θα έρθουν στην Ελλάδα για τη μεγαλύτερη συναυλία που έχουν δώσει ποτέ στη χώρα μας. Θα παίξουν στο OAKA στις 16 Ιουλίου.


Διαβάστε ακόμα:

Rammstein: Ακούστε τη φοβερή επιστροφή τους

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

DC: Άλλαξαν ημερομηνίες Aquaman, Flash, Black Adam και Shazam!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ