O Bruce Dickinson αποκαλύπτει τα τραγούδια που θα παίξει στο Release Athens
Music

O Bruce Dickinson αποκαλύπτει τα τραγούδια που θα παίξει στο Release Athens

Έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια από τότε που ο Bruce Dickinson ασχολήθηκε με την προσωπική του καριέρα του, αλλά αυτή η χρονιά, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ανήκει στο σόλο άλμπουμ που κυκλοφορεί τον Μάρτιο.

To The Mandrake Project τον βρίσκει να συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με τον Roy Z και η περιοδεία που θα ακολουθήσει θα τον φέρει και από την Ελλάδα για μία εμφάνιση στο Release Athens, μαζί με τους Judas Preist και τους Accept.

Τι να περιμένουμε να ακούσουμε σε αυτή την περιοδεία; Αρχικά, ο Bruce τονίζει, ότι δεν σχεδιάζει να παίξει ολόκληρο το νέο άλμπουμ. «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τελευταίο σόλο άλμπουμ μου και έχω να διαλέξω από επτά δουλειές. Έτσι νομίζω ότι θα ήταν μία… σκληρή και απάνθρωπη τιμωρία για το κοινό που θα με δει, να τους αναγκάσω να ακούσουν από την αρχή μέχρι το τέλος ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ» δήλωσε σε συνέντευξη του στο Noise11.com o τραγουδιστής των Iron Maiden.

«Θα παίξουμε το “Tears Of The Dragon”, θα παίξουμε “Chemical Wedding”, θα παίξουμε το “Accident Of Birth” και όλα αυτά. Θα το περιορίσω, μάλλον, στο πράγματα που έκανα με τον Roy, γιατί αυτά είναι πράγματα που μοιραζόμαστε, με τον Roy και τον Dave Moreno, τον ντράμερ, και τον Mistheria που έπαιξε πλήκτρα σε όλους τους δίσκους μου. H αφετηρία μας είναι ουσιαστικά από το “Balls To Picasso” προς τα εμπρός. Μάλλον δεν θα βάλω τίποτα από το “Skunkworks”, όχι επειδή το μισώ, αλλά απλώς επειδή έχουμε τόσα άλλα υπέροχα τραγούδια. Θα παίξουμε σίγουρα και τρία τέσσερα τραγούδια από το νέο δίσκο».

Από την τελευταία σόλο εμφάνιση του Bruce Dickinson στη χώρα μας, έχουν περάσει 22 χρόνια, όταν και είχε παίξει στο θέατρο του Λυκαβηττού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.