Οι Breaking Benjamin ετοιμάζονται για τον νέο δίσκο με το πρώτο single
Music

Οι Breaking Benjamin ετοιμάζονται για τον νέο δίσκο με το πρώτο single

Έξι χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ και τέσσερα μετά το πιο πρόσφατο νέο τραγούδι τους, οι Breaking Benjamin επέστρεψαν με το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ τους. Ο τίτλος του είναι Awaken και σίγουρα θα ενθουσιάσει τους φίλους του συγκροτήματος αφού κινείται στα γνώριμα μονοπάτια τους.

Η μπάντα μετακόμισε στην BMG μετά από μία εικοσαετία στη Hollywood Records και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας δουλειάς της, χωρίς όμως να δίνει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η δουλειά πάνω σε αυτά τα νέα τραγούδια ήταν μια φρέσκια εμπειρία για όλους μας. Παραμείναμε πιστοί στον πυρήνα του ποιοι είναι οι Breaking Benjamin, αλλά έχουμε επίσης κινηθεί αρκετά δημιουργικά, εξερευνώντας νέους ήχους και ιδέες που δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πριν. Αφορά την επίτευξη αυτής της ισορροπίας μεταξύ του να τιμήσουμε τις ρίζες μας, ενώ εισάγουμε μια νέα άποψη για το τι μπορεί να είναι η μουσική μας» αναφέρουν στη δήλωση που συνοδεύει την κυκλοφορία του νέου single.

Με συνολικά έξι άλμπουμ στην καριέρα τους, οι Breaking Benjamin αποτελούν ένα από τα κορυφαία ονόματα του post-grunge ήχου που κυριάρχησε στην πρώτη δεκαετία του αιώνα, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα είκοσι εκατομμύρια παγκοσμίως.

H πιο πρόσφατη στούντιο δουλειά τους, ήταν το Ember του 2018, που έφτασε μέχρι το νούμερο 3 στο Billboard, ενώ το 2020 και λίγο πριν την πανδημία, είχαν κυκλοφορήσει το Aurora που περιέχει νέες εκτελέσεις μεγάλων επιτυχιών τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.