Ο Baby Lasagna, το φαινόμενο της φετινής Eurovision, έρχεται στην Ελλάδα!
Music

Ο Baby Lasagna, το φαινόμενο της φετινής Eurovision, έρχεται στην Ελλάδα!

Ο Baby Lasagna που σάρωσε σε όλες τις χώρες στις ψηφοφορίες του κοινού του πιο δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης, θα βρεθεί στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο Fuzz Club στις 26 Απριλίου του 2025.

Ο Baby Lasagna, το μουσικό project του Marko Purisic, γεννήθηκε από την ανάγκη του τραγουδοποιού για καλλιτεχνική έκφραση, προκειμένου να γράψει και να ερμηνεύσει μουσική χωρίς αυστηρούς περιορισμούς είδους.

Με τον Baby Lasagna, ο Marko βρήκε επιτέλους μια θέση μέσα στην οποία μπορεί να συνδυάσει ασυμβίβαστα είδη, δημιουργώντας νέους ήχους που είναι ταυτόχρονα φρέσκοι και συναρπαστικοί.

Η μουσική του παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημόσια στα τέλη του 2023,  με τα single «IG BOY» και «Don’t hate youself, but don’t love yourself too much», ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2024 ήρθε η παγκόσμια αναγνώριση με το «Rim Tim Tagi Dim».

Το τραγούδι κέρδισε τον Κροατικό διαγωνισμό ESC Dora τον Φεβρουάριο και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη Σουηδία τον Μάιο, κερδίζοντας μακράν τις περισσότερες ψήφους του κοινού στις τηλεψηφοφορίες σε όλο τον κόσμο.

Το τραγούδι έχει πλέον ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια streams στο Spotify και βρίσκεται αρκετό καιρό στο Top 40 των επίσημων charts σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία και η Αυστρία.

Το Σάββατο 26 Απριλίου 2025 το ελληνικό κοινό θα έχει την τύχη να υποδεχθεί ένα από τα πιο hot acts παγκοσμίως στο Fuzz Club, σε ένα show που θα αποδείξει ότι ο Baby Lasagna
είναι το next best thing του music industry!

*Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 21/6/2024 από την more.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.