Η αυλαία του Release Athens έπεσε με ισοπεδωτικό τρόπο
Music

Η αυλαία του Release Athens έπεσε με ισοπεδωτικό τρόπο

Το Release Athens 2024 πέρασε πλέον στην ιστορία, με μια «ισοπεδωτική» βραδιά ακραίου ήχου. Οι σπουδαίοι Pestilence ανέβηκαν πρώτοι στη σκηνή της Πλατείας Νερού και με ηγέτη τον PatrickMameli παρέδωσαν ένα απολαυστικό death metal show που ενθουσίασε τους οπαδούς τους που ήρθαν από νωρίς να τους απολαύσουν.

Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι Testament, οι οποίοι γιόρτασαν τις επανεκδόσεις των κλασικών “The Legacy” και “The New Order”, παρουσιάζοντας ένα σετ με τα κορυφαία τραγούδια των δύο αυτών δίσκων. Οι Αμερικανοί τιτάνες του thrash metal ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και με πρωταγωνιστές τον ασταμάτητο Alex Skolnick και τον επιβλητικό Chuck Billyγνώρισαν την αποθέωση.

Το φινάλε της βραδιάς αλλά και της φετινής διοργάνωσης ανήκε στους Behemoth και στον σπουδαίο Adam “Negral” Darski, οι οποίοι παρέδωσαν ένα εντυπωσιακό show γεμάτο highlights: από το επικό “Conquer All” στην αρχή, μέχρι τα anthems “Demigod”, “Chant for Eschaton 2000”, οι Πολωνοί ήταν καθηλωτικοί από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Το encore με το “O Father O Satan O Sun”, ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πέσει η αυλαία του Release Athens 2024 και να ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία για το 2025.

                                                                                           

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.