Avenged Sevenfold: Σχεδόν έτοιμο το νέο άλμπουμ τους
Music

Avenged Sevenfold: Σχεδόν έτοιμο το νέο άλμπουμ τους

Στα πάνω από 20 χρόνια της καριέρας τους, οι Avenged Sevenfold ήταν πάντα συνεπείς στο δισκογραφικό τους ραντεβού κάθε δύο με τρία χρόνια. Αυτά μέχρι το 2016, όταν ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση η μπάντα κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ, The Stage. Από τότε έχουμε να ακούσουμε νέο άλμπουμ τους και σε αυτό έπαιξε φυσικά μεγάλο ρόλο η πανδημία, αν και το μεγαλύτερο μέρος του υλικού ήταν ήδη έτοιμο από πριν.

Η μπάντα, σύμφωνα με δηλώσεις των μελών της, ήθελε να δουλέψει με πλήρη ορχήστρα που θα έβαζε τις τελικές πινελιές, κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν εφικτό λόγω των περιορισμών που υπήρχαν, έτσι το όλο πρότζεκτ καθυστερούσε ακόμα περισσότερο. Επιτέλους όμως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, αφού τα μέρη της ορχήστρας ολοκληρώθηκαν επιτέλους στα στούντιο της Sony και σύμφωνα με τον ντράμερ της μπάντας, Brooks Wackerman, το υλικό είναι κατά 90% έτοιμο.

«Λοιπόν, αυτό συνέβη την Τρίτη. Ξεκινήσαμε να γράφουμε αυτό το άλμπουμ πριν από τέσσερα χρόνια και δεν πιστεύω ότι είμαστε αυτή τη στιγμή στο 90%. Ένα από τα θετικά αυτής της δημιουργικής διαδικασίας ήταν ότι μπορέσαμε να ηχογραφήσουμε μία ορχήστρα με 78 μέλη για τον δίσκο. Και μόνο που μπορέσαμε να δουλέψουμε με τόσο εκπληκτικούς μουσικούς μου δημιουργεί ανατριχίλες. Ανυπομονώ να ακούσει ο κόσμος το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν μοιάζει με τίποτα από αυτά που έχουμε κυκλοφορήσει» τόνισε ο Brooks μέσω instagram στη φωτογραφία που δείχνει την ορχήστρα στο στούντιο.

Το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις που έχουν για το καλοκαίρι και είναι το όγδοο της καριέρας τους. Δύο από αυτά, το Nightmare του 2010 και το Hail to the King του 2013 πήγαν κατευθείαν στο νούμερο ένα της Αμερικής.

Avenged Sevenfold νέο άλμπουμ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ