Αρχίζει η κινητικότητα στους Linkin Park
Music

Αρχίζει η κινητικότητα στους Linkin Park

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του Chester Bennington που έβαλε φρένο στην πορεία των Linkin Park. Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα, ο Mike Shinoda με δηλώσεις του είχε κάνει σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο από την μπάντα.

Τώρα και μέσω των επίσημων λογαριασμών του το συγκρότημα, ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει την συχνή επικοινωνία με το κοινό του και όπου… βγάλει.

«Εδώ και δύο δεκαετίες η κοινότητα των οπαδών συνεχίζει να μας εμπνέει. Το πάθος και η αφοσίωση σας είναι η το αίμα σε όσα έχουμε χτίσει μαζί. Και δεν περνάει απαρατήρητο. Σκεφτήκαμε ότι ήρθε η ώρα να επικοινωνούμε πιο συχνά. Από αυτό το μήνα θα αρχίσουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας στιγμιότυπα από τις ζωές μας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο, αλλά αυτό είναι που μας αρέσει. Μέχρι τότε…» αναφέρει το μήνυμα των Linkin Park.

To αν όλο αυτό σημαίνει ότι το συγκρότημα αρχίζει να εξετάζει σοβαρά τα επόμενα βήματα του, είναι κάτι που θα χρειαστεί να περιμένουμε για να το μάθουμε. Τουλάχιστον η ενημέρωση θα έρθει από τους ίδιους.


Οι Rammstein στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2023!

Netflix – Μάιος 2022: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται

Οι Korn τραγουδάνε Backstreet Boys

Disney Plus: Ανακοίνωσε προσφορά για την Ελλάδα και πολλά νέα για την πρεμιέρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ