Οι Architects επέστρεψαν στα... blegh στο νέο τους single
BLEGH

Οι Architects επέστρεψαν στα… blegh στο νέο τους single

Το νέο sinle των Architects κυκλοφόρησε το απόγευμα της Δευτέρας και αποτελεί μία πολύ καλή μίξη παλιών και νέων στοιχείων του ήχου τους, ενώ ο Sam Carter μας υποδέχεται φωνητικά με ένα από τα χαρακτηριστικά του «BLEGH».

Οι στίχοι του τραγουδιού αποτελούν την αντίδραση της μπάντας στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκαν για τις αλλαγές στον ήχο τους τα τελευταία χρόνια και δεν θα πούμε ότι τρελαινόμαστε κιόλας με αυτό, αλλά it is what it is. Αφού ήθελαν να το βγάλουν από μέσα τους, καλά έκαναν.

Ανακοίνωση για το αν ακολουθεί σύντομα νέο άλμπουμ δεν είχαμε, αλλά όπως γράψαμε και στην προαναγγελία του τραγουδιού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν μέχρι τον Μάιο έχουμε την καινούργια δουλειά τους, αφού οι ρυθμοί κινούνται δισκογραφικά σε όλα τα χρόνια της καριέρας τους είναι πολύ γρήγοροι.

Tο βίντεο για το Seeing Red των Architects

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.